Sta sam rekao o sebi? Da sam skolovan i znam razliku između nacista i fašista? Da imam ljude na skajpu svih narodnosti i da sam super s njima? Da mi je mama rođena u srbiji a tata u hrvatskoj.. Da volim svoju domovinu hrvatsku a druge poštujem... Sere se meni od takvih moralista kao vi...Bez namere da ulazim u polemiku , ali ovo moram da prokomentarisem.
Citiram tvoje reci :
"A i ovaj natpis koji je naveo nema veze sa fašistina nego nacistima... "
Nas narod kaze:Nije šija nego vrat.
Opet citiram:
"A inaće to je izreka koja se kristala svugdje..."
A ovom drugom recenicom rekao si sve o sebi ...
Pozdrav!
Da se pohvalim kupio sam ovaj stroj nije traktor sitnica 238000 kunicazasto kacite slike i hvalite se
da na ulazima svih konc logora i time se jasno odredila.Da ali ja opet nevidim poveznicu tog servera sa fašistima.. A i ovaj natpis koji je naveo nema veze sa fašistina nego nacistima... A inaće to je izreka koja se kristala svugdje...
Pozdrav ako moze link od tog modulaMoze li pomoc oko Zugzang modula 3.0.4 krekovan kako da se pokrene. pm molim. ostale verzije mi rade
Автоматски споено мислење:
Jebi ga sad....sad moras da radisDa se pohvalim kupio sam ovaj stroj nije traktor sitnica 238000 kunica
5.3K - MultiOne
www.multione.com
Velis a uzivo sve pica do pice hahahahahpobili bi se preko neta, a uzivo .....
po forumima sve junaci
To tije pravi stroj, vele ljudi da se sa njim kupe novci.Da se pohvalim kupio sam ovaj stroj nije traktor sitnica 238000 kunica
5.3K - MultiOne
www.multione.com
pa, kakav moze biti covek, koji preti po forumu, nego picaVelis a uzivo sve pica do pice hahahahah
Nego Damire jesi vratio poreznoj 230 tisica kuna duga od prosle godine? to vam je 30 000 EuraTo tije pravi stroj, vele ljudi da se sa njim kupe novci.