Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Izvinjavam se "fasistima",mislio sam na "naciste" (y)

Bez namere da ulazim u polemiku , ali ovo moram da prokomentarisem.
Citiram tvoje reci :
"A i ovaj natpis koji je naveo nema veze sa fašistina nego nacistima... "
Nas narod kaze:Nije šija nego vrat.
Opet citiram:
"A inaće to je izreka koja se kristala svugdje..."
A ovom drugom recenicom rekao si sve o sebi ...
Pozdrav!
Sta sam rekao o sebi? Da sam skolovan i znam razliku između nacista i fašista? Da imam ljude na skajpu svih narodnosti i da sam super s njima? Da mi je mama rođena u srbiji a tata u hrvatskoj.. Da volim svoju domovinu hrvatsku a druge poštujem... Sere se meni od takvih moralista kao vi...

Da ali ja opet nevidim poveznicu tog servera sa fašistima.. A i ovaj natpis koji je naveo nema veze sa fašistina nego nacistima... A inaće to je izreka koja se kristala svugdje...
da na ulazima svih konc logora i time se jasno odredila.
provocirate, najkrvoločnije, ljudi pamte, i moja je žena iz hrvatske lepa, vidiš sliku?

bolje se posvetite tome kako se u OB zaobilazi cloudlare, pošto od ranije znam da ste verzirani, pa to recite bilo kome ovde,a ne da trujete okoliš vrhunski ciničnom rečenicom nemačkih svinja,staljingradskih,."O tempora, o mores!".

Kakvih bisera ima ođe na ovom forumu,to se na zemlji ne rađa 2x
Vi bi se sad pobili oko nekakvog natpisa na internetu.
Sreća pa postoji opcija igorer/bloquer i rahat..

Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk

Zalosna je cinjenica da se na internacionalnom forumu i u temi koja po tom pitanju nema blage veze sa gore pomenutim svako malo raspravljamo o takvim stvarima. :(
Sto se mene osobno tice, bilo bi jako dobro da neko obrise moj acc ovdje, ja nazalost nemam tu mogucnost.
Zivi i zdravi svi skupa bili.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom