Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
26 октомври 2019
Мислења
664
Поени од реакции
1.576
Pozdrav svima i ja imam panel i ja sam gazda... i od mene kradu skeniraju i eto me gde sam.. sta je tu je .. cim vidim gasim..narawno i imam neke prijatelje koje skeniraju i salju mi liste da gledam.. do sad nikog nisam pcovao .. samo sto moji kanali nemaju ex yu pa zato trazim ex yu za sebe .. pozdrav svima...
Hrabra izjava,ako je istina.
Reci nam koji je panel.da ga ne diramo:)

Член од
16 јули 2024
Мислења
147
Поени од реакции
168
Член од
26 октомври 2019
Мислења
664
Поени од реакции
1.576
Член од
18 декември 2024
Мислења
7
Поени од реакции
9
Член од
16 јули 2024
Мислења
147
Поени од реакции
168
te sakam drag brat <3 ti si sekogaš kral na iptv , te pozdravuvam ,
Автоматски споено мислење:

Te vikam BOŽE, seta počit kon tebe, site zaslugi kon tebe, spodeli gi tvoite raboti i so mene, ti si gospodar a jas sum tvoj rob :D
Ja ti kazem da nemas novi mac a ti mozes naslikavat do jutra.
Na dva stara maca ide sa ob preko proxy al tu nema zivota jer skenira na pravi mac to je ono sta je javno dostupno svima.A da imate novi mac jedino ako vam deda mraz stavi pod bor.Da budem jasan do kraja

Последно уредено:
Член од
16 јули 2024
Мислења
147
Поени од реакции
168
koga rekov deka go imam noviot Mac?
da bev devojka ḱe se omažam za tebe, ti si šef <3
Daj shvati da vise nema univerzalnog maca preko kojeg bi ti vadio sve liste iz aplikacije,ta funkcija je ugasena i nemojte zavaravat ljude
Nekoji su cak tako domisljati pa ubace izvadene liste u skriptu kriptuju ju i prodavaju pod skener net za 350 eura.Fino limitiraju da ti treba da ju odvrtis dva tjedna i opet neces skuzit jer ne izbaciva svima isto.

Член од
18 декември 2024
Мислења
7
Поени од реакции
9
Daj shvati da vise nema univerzalnog maca preko kojeg bi ti vadio sve liste iz aplikacije,ta funkcija je ugasena i nemojte zavaravat ljude
Nekoji su cak tako domisljati pa ubace izvadene liste u skriptu kriptuju ju i prodavaju pod skener net za 350 eura.Fino limitiraju da ti treba da ju odvrtis dva tjedna i opet neces skuzit jer ne izbaciva svima isto.
znači misliš netiptv exploit sega veḱe ne e , popraveno e ?

Kajgana Shop

На врв Bottom