A,pa vec mi je poznatPoslao sam ti da vidis ..
Kako ne hahaaa dobar pokusajzdravo momci, konečno dojde nova mak-adresa za netiptv skripta i raboti sovršeno,
eve gi početnite broevi na noviot Mac
bs:24:12:sd: ,
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 439099
Kod mene je drugi MAC i radi.Neko je ovde Bosko Buhazdravo momci, konečno dojde nova mak-adresa za netiptv skripta i raboti sovršeno,
eve gi početnite broevi na noviot Mac
bs:24:12:sd: ,
Прегледај го приврзокот 439099
te sakam drag brat <3 ti si sekogaš kral na iptv , te pozdravuvam ,Kod mene je drugi MAC i radi.Neko je ovde Bosko Buha![]()
Te vikam BOŽE, seta počit kon tebe, site zaslugi kon tebe, spodeli gi tvoite raboti i so mene, ti si gospodar a jas sum tvoj robKako ne hahaaa dobar pokusaj
Ja ti kazem da nemas novi mac a ti mozes naslikavat do jutra.te sakam drag brat <3 ti si sekogaš kral na iptv , te pozdravuvam ,
Te vikam BOŽE, seta počit kon tebe, site zaslugi kon tebe, spodeli gi tvoite raboti i so mene, ti si gospodar a jas sum tvoj rob![]()
koga rekov deka go imam noviot Mac?I'm telling you that you don't have a new mac and you can paint until tomorrow
Daj shvati da vise nema univerzalnog maca preko kojeg bi ti vadio sve liste iz aplikacije,ta funkcija je ugasena i nemojte zavaravat ljudekoga rekov deka go imam noviot Mac?
da bev devojka ḱe se omažam za tebe, ti si šef <3
znači misliš netiptv exploit sega veḱe ne e , popraveno e ?Daj shvati da vise nema univerzalnog maca preko kojeg bi ti vadio sve liste iz aplikacije,ta funkcija je ugasena i nemojte zavaravat ljude
Nekoji su cak tako domisljati pa ubace izvadene liste u skriptu kriptuju ju i prodavaju pod skener net za 350 eura.Fino limitiraju da ti treba da ju odvrtis dva tjedna i opet neces skuzit jer ne izbaciva svima isto.
Nista te nisam razumio cak nisam mogao ni prevesti sta si napisaoznači misliš netiptv exploit sega veḱe ne e , popraveno e ?
kaze ti da si budala koja se uhvata za svaki post i se razprvlja vec 8 straniza ot ovi forum sa glupostima.Nista te nisam razumio cak nisam mogao ni prevesti sta si napisao
Uhvata se uhvata za moju kitu bem te smotana,ti ko da si se rodio takav.kaze ti da si budala koja se uhvata za svaki post i se razprvlja vec 8 straniza ot ovi forum sa glupostima.
your language ???Nista te nisam razumio cak nisam mogao ni prevesti sta si napisao
ne radi nista od avax-a...mavax pao
?