Zasto fašista???Vidi ovih fasista!!! Ajde da ih rasturimo!
Zbog slogana *Arbeit macht frei*, taj isti se koristio u kz Auswitcu (logoru) kao natpis gdje je pobijeno na 100k zidova... Isto bi bilo kao da je neko satavio : noz zica srebrenica... To je dno dna i najveci sljam ljudi... Zato Fasisti..Zasto fašista???
Cuvajte se fasista, j... ni su oniZbog slogana *Arbeit macht frei*, taj isti se koristio u kz Auswitcu (logoru) kao natpis gdje je pobijeno na 100k zidova... Isto bi bilo kao da je neko satavio : noz zica srebrenica... To je dno dna i najveci sljam ljudi... Zato Fasisti..
Ma ja to onako... Nista licnoZasto fašista???
ako je kakovan, onda bi trebalo da se pokrene bez problema.. ako nece onda nije ispravno krakovan....pokusaj ugasiti internet, pa onda startvotai, ako startuje, onda upali net ponovo....inace sam modul je nista koristi.. boli od njega je iptv tools 1.0.6....Moze li pomoc oko Zugzang modula 3.0.4 krekovan kako da se pokrene. pm molim. ostale verzije mi rade
Автоматски споено мислење:
Pod krilaticom „Arbeit macht frei“ koju su Nemci lansirali verujući da sa sebe na neki način skidaju odgovornost a logorašima čine uslugu, u mestu Dahau, dvadesetak kilometara severno od Minhena, otvoren je prvi koncentracioni logor u Drugom svetskom ratu. Dahau je 22. marta 1933. u svečanoj atmosferi, kako i dolikuje, otvorio Hajnrih Himler a Britanci i Amerikanci su ga oslobodili 29. aprila 1945. godine.Zasto fašista???
абе една паметна работа да напишеше!!!nemame nikakvi listi to se kazni sa zatvor.
100% legalnoto neka prevara sigurno.
Da ali ja opet nevidim poveznicu tog servera sa fašistima.. A i ovaj natpis koji je naveo nema veze sa fašistina nego nacistima... A inaće to je izreka koja se kristala svugdje...Pod krilaticom „Arbeit macht frei“ koju su Nemci lansirali verujući da sa sebe na neki način skidaju odgovornost a logorašima čine uslugu, u mestu Dahau, dvadesetak kilometara severno od Minhena, otvoren je prvi koncentracioni logor u Drugom svetskom ratu. Dahau je 22. marta 1933. u svečanoj atmosferi, kako i dolikuje, otvorio Hajnrih Himler a Britanci i Amerikanci su ga oslobodili 29. aprila 1945. godine.
Zapio sam, evo večer peta. A bilo je i krajnje i nužno. Tamburašima sam laka meta Svirajte mi nešto manje tužno. Zapio sam, ja baraba stara Potrošio i buduću plaću Nova pjesma kao iz rukava Da produžim tugu, ja sve dat ću. Čini mi se da je bliže kad je spominjem, Najlakše bi bilo da je noćas proklinjem To s moje strane nebi bilo fino Al' bi dobro došlo novo vino. Može, novu rundu daj A staru pjesmu zapjevaj. |
Bez namere da ulazim u polemiku , ali ovo moram da prokomentarisem.Da ali ja opet nevidim poveznicu tog servera sa fašistima.. A i ovaj natpis koji je naveo nema veze sa fašistina nego nacistima... A inaće to je izreka koja se kristala svugdje...
Kolega, ni ja nisam razumio sta je on htio reci, a izgleda ti si razumio, pa ako te mogu zamoliti da mi te njegove rijeci razjasnis.Bez namere da ulazim u polemiku , ali ovo moram da prokomentarisem.
Citiram tvoje reci :
"A i ovaj natpis koji je naveo nema veze sa fašistina nego nacistima... "
Nas narod kaze:Nije šija nego vrat.
Opet citiram:
"A inaće to je izreka koja se kristala svugdje..."
A ovom drugom recenicom rekao si sve o sebi ...
Pozdrav!