Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 ноември 2019
Мислења
362
Поени од реакции
1.038
Pošto često ljudi pitaju šta je bilo sa određenim serverom koji su gledali , a odjednom im stao , pa se onda pitaju gdje je nestao itd. evo neka svi nauče kako mu ući u trag ..
Dakle na ovom sajtu ubacite slovni URL servera koji ste gledali i dobijete IP adresu servera


uvijek je poželjno da umjesto slovnog URL-a držite u postavci playera kojeg gledate ip adresu jer vlasnici panela često mijenjaju URL pa je dovoljno da dodaju jedno slovo npr. umjesto http://yugoslovenka.xyz:12974 promijene u http:/yugoslovenka1.xyz:12974 i vi više ne možete gledati iako su ostali sa istom IP adresom ..

Zato bolje uvijek unosite umjesto url-a ip adresu pa npr. umjesto http://jugoslovenka.xyz.12974. unesete

http://89.187.189.100:12974 i onda ćete gledati i kad gazda promijeni URL ..

Eh, a šta ako promijeni server ?

Eh za taj problem onda imate drugu stranicu :


Nakon što ste u ovoj prvoj ukucali URL i došli do IP Adrese idete sada na ovu drugu stranicu i unosite IP adresu te dobijate kompletnu sliku šta se događa ili šta se dogodilo sa tim serverom.. evo npr. to je ova slika

sss.png

Dalje , ako vas interesuje odakle neki server emitira imate sljedeću stranicu (to može biti korisno kada sumnjate na geo blokadu pa da vidite odakle je provider)
Takođe se zna desiti da imate ip adresu servera , ali ne znate na kojem portu radi , vrlo lako to saznate pomoću wotweba.

Eto, vjerujem da će za mnoge biti korisno . ;)
 

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
891
Поени од реакции
296
Дечки, да ви препорачам една одлична телеграм група во која ќе најдете многу премиум андроид апликации, м3u листи, smarters кодови и уште многу акаунти за разно разни iptv апликации...

BalkanFreeTV

Посетете ја, нема да зажалите. ;)
 
На врв Bottom