Ma ne treba se nikom uvlaciti u guzicu, nema potrebe za time. Ono sto je po meni bitno je da su ljudi trazili te konfige, skenere i slicne budalastine da bi se toboze bavili hobijem i zajebancijom. E sad, to se sve skupa rasirilo jbg, vracamo se u 2016. ili 2017. kad su objavljene one stare serije skenera. E sad, kako smo svi mi skupa pomalo inertni desava se isto, svi imaju iste konfige (dobro, to je ok, ne mogu biti drukciji) i iste kombo liste koje se dijele "u povjerenju" i gle cuda, skeniraju se isti serveri.
Rezultat je (doduse o tom smo pisali ovdje i drugdje) da svi skeniraju iste servere sa istim kombo listama i normalno da sad na jednoj mac adresi "visi" 10-15 ljudi, malo sam rekao.
Vec je pisano o tome: "Pazite sta pozelite", onaj stari sustav u kojem je par ljudi dijelilo liste nije valjao, sad zahvaljujuci napretku liste traju 15 min ili manje (prije su se gledale po 6 mj. ili duze).
Poanta cijele price, navodno ne rade bitka, braca ...., rade samo nadjite odgovarajuce macove koji nisu silovani, ali time se vracamo na ovo gore navedeno pa....
Obicavam navesti da je ovo moje skromno misljenje po pitanju cijele situacije, ne znaci da sam u pravu, ipak sam ja samo neki stari prdonja, zakljucite sami.