Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Kažu da se dobro dobrim vraća. Tako je samo ako učinite uslugu ČOVJEKU. Nakon toliko vremena jedan ČOVJEK mi je izašao u susret i podijelio svoje znanje i alat koji posjeduje. Ono što sam njemu dao nije ni blizu toga. Nick neću pominjati jer bi ga ubili porukama i zahtjevima. Prepoznaće se... Hvala druže

Kažu da se dobro dobrim vraća. Tako je samo ako učinite uslugu ČOVJEKU. Nakon toliko vremena jedan ČOVJEK mi je izašao u susret i podijelio svoje znanje i alat koji posjeduje. Ono što sam njemu dao nije ni blizu toga. Nick neću pominjati jer bi ga ubili porukama i zahtjevima. Prepoznaće se... Hvala druže
haj BOG te cuo
valjda cu ga i ja prepoznati i pozdrav forumasima

EH kad bih i meni neki takav covek izaso u susret,bio bi veoma zahvalan ali eto ?

Polovina od niv se reseleri ili ti gazdi na iptv paneli :pos:,pa ti vidi sega.

Imam ja metodologiju po kojoj šaljem , isčitam mu par postova i umanjim značajno vjerovatnoću pogreške :D
Ovima što nemaju postova već samo špijuniraju ni jednom neću poslati :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom