Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Kažu da se dobro dobrim vraća. Tako je samo ako učinite uslugu ČOVJEKU. Nakon toliko vremena jedan ČOVJEK mi je izašao u susret i podijelio svoje znanje i alat koji posjeduje. Ono što sam njemu dao nije ni blizu toga. Nick neću pominjati jer bi ga ubili porukama i zahtjevima. Prepoznaće se... Hvala druže

Kažu da se dobro dobrim vraća. Tako je samo ako učinite uslugu ČOVJEKU. Nakon toliko vremena jedan ČOVJEK mi je izašao u susret i podijelio svoje znanje i alat koji posjeduje. Ono što sam njemu dao nije ni blizu toga. Nick neću pominjati jer bi ga ubili porukama i zahtjevima. Prepoznaće se... Hvala druže
haj BOG te cuo
valjda cu ga i ja prepoznati i pozdrav forumasima

EH kad bih i meni neki takav covek izaso u susret,bio bi veoma zahvalan ali eto ?

Polovina od niv se reseleri ili ti gazdi na iptv paneli :pos:,pa ti vidi sega.

Imam ja metodologiju po kojoj šaljem , isčitam mu par postova i umanjim značajno vjerovatnoću pogreške :D
Ovima što nemaju postova već samo špijuniraju ni jednom neću poslati :D

ima i oni koji bih bili zahvalni dio neba za alat ali izgleda da su to samo zelje nas koji neznamo kako doci do liste.ali sta je tu je.lijep pozdrav svima
Автоматски споено мислење:

bravo,hvala ti ipak na obecanju,kada si obecao rekao si da svi koji zatraze u pp da ces dati.kao sto je i tebi neko dao.lijep pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom