- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
Може ли малку да ми обасниш ако не ти тешко како оди ова? ФалаВлези си во рутерот и смени си што сакаш.
Може ли малку да ми обасниш ако не ти тешко како оди ова? ФалаВлези си во рутерот и смени си што сакаш.
Чим ми го поставуваш ова прашања, најубаво викни некој кој барем малку се разбира, ќе ти среди. Вака сам да почнеш од нула, не бива.Може ли малку да ми обасниш ако не ти тешко како оди ова? Фала
Океј, за нешто што не знам, прашувам. Фала на одговорот.Чим ми го поставуваш ова прашања, најубаво викни некој кој барем малку се разбира, ќе ти среди. Вака сам да почнеш од нула, не бива.
Влези во рутерот, таму во Wireless и/или Security сетинзите, одбери WPA2 енкрипција и внеси некој пасворд.Кој знае како се мења пасворд на конекцијата, пошто имам и wireless а го ресетирав рутеров, и пасвордот е изгубен, а комшииве тоа чекаат
Инаку интернетот е на CableTel.
Средив, фала тиВлези во рутерот, таму во Wireless и/или Security сетинзите, одбери WPA2 енкрипција и внеси некој пасворд.
Кажи му да почне да плаќа и за VPN, како на пример од овој провајдер. $5-10 месечно е добра цена.Хм, значи вака, имам еден роднина во Америка и таму прилично строго се контролира превземањето пиратерија од интернет, па сакам да прашам како можам да превземе нешто без да го знае Internet Service Provider-от, да не му ја "логираат" IP адресата, како што велат и да не заглави со законот? Знам дека не те проверуваат се што превземаш ама има некои tracked torrents шо ако го свалиш ќе добиеш порака дека ти ја логирале IP адресата...
Благодарам однапред.
Телекабел или КејблтелМоментално сум студент во Скопје и сакам да наместам интернет.
Прашав во Телекабел и Кејблтел али немале приклучок за местото каде што сум сместен.
Некаков начин за да приклучам интернет?