не можеЕдно прашање ако може како да си направам меил само да не биде @yahoo,@hotmail,@live туку како сакам јас?
http://www.shoutmeloud.com/how-to-get-free-personalize-domain-email-address-domainname-using-google-apps.htmlЕдно прашање ако може како да си направам меил само да не биде @yahoo,@hotmail,@live туку како сакам јас?
Мак адресата на рутерот, модемот или мрежната?Како може сама да се менува MAC адресата?
На другарче, има нет од Кејблтел, му се сменила сама. Јас му верувам, не е дека е тотален noob.
Или бар препорачајте програмче за менување мак-адреси, бар ако му се деси пак, да си ја врати старата.
Има лан, значи на мрежната. Рече дека последните две бројки биле сменети само.Мак адресата на рутерот, модемот или мрежната?
А таа да не му е оригиналот (старата) па некако да се менува во некоја рандом?
И од кога вака?
Ваљда вака е )Ќе може некој да ми ја напиши бинарно (со 1 и 0) следнава IP адреса 1.1.2.3 ?
Technitium MAC Address Changer. Freeware e и има опција да ја врати старата MAC адреса.Како може сама да се менува MAC адресата?
На другарче, има нет од Кејблтел, му се сменила сама. Јас му верувам, не е дека е тотален noob.
Или бар препорачајте програмче за менување мак-адреси, бар ако му се деси пак, да си ја врати старата.
Најдобро за парите ти е CableTel.Кој интернет во Скопје е најдобар?
Windows/System32/drivers/etc/hostsКористам Chrome. Дали има опција да забранам/блокирам вчитување на некој одреден сајт?
не верувам да има во chrome тоа. може има некои екстензии кои би ти помогнале околу тоаКористам Chrome. Дали има опција да забранам/блокирам вчитување на некој одреден сајт?