G
GucciMane
Гостин
Преку хром е доброПреку ХРОМ???
Преку хром е доброПреку ХРОМ???
Кај мене вчера на Хром така правеше, денес е супер секаде и од Опера што ја користам секогаш.....Може и до Флеш да е или едноставно некоја YouTube грешкаПреку хром е добро
Го средив, ги избришав колачињата од јутуб само :smir:Кај мене вчера на Хром така правеше, денес е супер секаде и од Опера што ја користам секогаш.....Може и до Флеш да е или едноставно некоја YouTube грешка
Интел АТОМ имаш процесор, не е тоа лаптопот, Дај кажи ја марката на лаптопот и серијата.....Пример... ASUS K52, ACER Aspire 5253-BZ602....и така натаму....поззДечки ај малку помош.Ако може некој да ми даде линк да симнам драјвер за wireless конекција за лаптоп Intel Atom isider или па можеби знаете некој начин како да ја најдам повторно конекцијата за wireless бидејќи ја нема избришана е.(пробав преку device manager ама без успех).
Па од оние малите школски што се,по школите што ги даваат.ASUS е ама кој незнам/Интел АТОМ имаш процесор, не е тоа лаптопот, Дај кажи ја марката на лаптопот и серијата.....Пример... ASUS K52, ACER Aspire 5253-BZ602....и така натаму....позз
сврти го 5-6 пати во некој ќош мора да пишува
мене torrentz.com ме пренасочува до torrentz.euНезнам кај да го поставам прашањево, ама веќе неколку недели неможе да ми отвори torrentz.com проверив дали анти-вирусот ми ја блокирал страната ама не е тоа, некој да не знае ?
и мене ме пренасочува ама не ја отварамене torrentz.com ме пренасочува до torrentz.eu
пробај таа отвори ја
фалапробај да ја отвориш преку некој прокси сајт еве прв на ум што ми дое е ztunnel.org
иди тука C:\Windows\System32\drivers\etcи мене ме пренасочува ама не ја отвара
Да, само немој да вртиш 911Мислам дека е за тука прашањето. Слушав дека со акаунт на г-меил можеш да зборуваш со Америка и Канада потполно бесплатно. Точно е ова?