Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

T

Torchyrus

Гостин
Iphone 4 дали му е иста цената во европа и Македонија (поточно Финска ) пошто од таму планирам да купам и колку би ме коштало се тоа ако може некој да ми каже .
Исто и информации за Iphone 3 би ми дошле добро .

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Iphone 4 дали му е иста цената во европа и Македонија (поточно Финска ) пошто од таму планирам да купам и колку би ме коштало се тоа ако може некој да ми каже .
Исто и информации за Iphone 3 би ми дошле добро .
Во Европа, најефтини ти се во Македонија.

Член од
30 мај 2011
Мислења
554
Поени од реакции
130
Jailbrake или отклучување на телефонот значи дека ќе може да си ги персонализирате сетинзите на iОS уредот по ваша желба, а не како што е сетирано според default. Пример, отклучен iOS уред ќе може да стартува апликации кои се тргнати од Apple App Store.
Се што треба да се направи е да се отвори Jailbreakme.com преку iOS уредот, да се инсталира бесплатнатa апликација и толку – вашиот уред е „ослободен“. Потоа користејќи ја Cydia ќе може да си го персонализирате телефонот со разни теми и подобрувања.
Ако сакате да го вратите вашиот iOS уред во првобитната default состојба, се што треба да се направи е да се приклучи уредот на iTunes и да се кликне Restore.
Како можам да напраам jailbreak?

Член од
7 април 2010
Мислења
59
Поени од реакции
1
Можам ли да си ги копирам контактите од сим на iphone ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Е фала :)
А како најлесно да симнувам бесплатно апликации од Appstore, Whats App на пример ?
Од AppStore, бесплатно само тие што се FREE. А за кракнати, ти треба џеилбрејкуван ајфон и да си инсталираш Installous преку Cydia.

Член од
14 јануари 2009
Мислења
17
Поени од реакции
3
Ако може да се пријави или да ми пише по пп некој што има iPhone 4 на iOS 4.3.3 со апликација за bluetooth што му работи. Јас направив jailbreak но никако да проработат Celeste и iBlueNova.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ако може да се пријави или да ми пише по пп некој што има iPhone 4 на iOS 4.3.3 со апликација за bluetooth што му работи. Јас направив jailbreak но никако да проработат Celeste и iBlueNova.
Не работат.

Член од
22 септември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
1
zdravo
Imam iPhone 4. 4.3.5 znae nekoj kako da
mu napravam jailbreak untethered ?? I ima li razlika ako go Nosam vo mobilara na jailbreak ili sama mu napravam?? Probav so jailbreakme.com nejke , a inace mi treba jailbreak najvise radi cydia

Pozdrav!!

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
zdravo
Imam iPhone 4. 4.3.5 znae nekoj kako da
mu napravam jailbreak untethered ?? I ima li razlika ako go Nosam vo mobilara na jailbreak ili sama mu napravam?? Probav so jailbreakme.com nejke , a inace mi treba jailbreak najvise radi cydia

Pozdrav!!
Епа дали ќе го однесеш во мобилара или ти сама го правиш (на сопствен ризик) телефонот тетер ќе биде. Се додека не излезе 5ката и не ги отклучат 4ките.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Ај ако може во 2-3 реченици да ми каже некој нешто за Iphone 3GS колку го бива/не го бива и која е цената тука.
Ми треба лично мислење од некој што го има дали е задоволен или не.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ај ако може во 2-3 реченици да ми каже некој нешто за Iphone 3GS колку го бива/не го бива и која е цената тука.
Ми треба лично мислење од некој што го има дали е задоволен или не.
Prezadovolen od sekoj mozen aspekt, cenata mu e okolu 200-250 evra (na staro)

Kajgana Shop

На врв Bottom