Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Еве јас сакам да ја купам 4-ката од т-мобиле, а да користам на вип. Од каде да знам(проверам) дали воопшто може да се отклучи
Тој може да се отклучи со Gevey Sim картица, мислам дека се по 1000 ден. тие

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Еве јас сакам да ја купам 4-ката од т-мобиле, а да користам на вип. Од каде да знам(проверам) дали воопшто може да се отклучи
Купуваш Гивеј Турбо Сим и завршена работа. Јас незнам што се замараш околу тоа толку многу. Појди во било која приватна мобилара имаат.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Може некој да ми прати линк со цена од Ајфон 4 (значи не 4с) од Америка УСА, нов, при пејд или само телефон, колку иде цената?

Член од
31 мај 2011
Мислења
30
Поени од реакции
5
Епа и јас зборував за 4, поточно за 4с. Значи може и од Америка овде да се користи, се разбира ако претходно се отклучи? :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Епа и јас зборував за 4, поточно за 4с. Значи може и од Америка овде да се користи, се разбира ако претходно се отклучи? :)
Ако купиш отклучен, тогаш да, во спротивно не.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Нов, неотпакуван Iphone 4G 8Giga, можат да се најдат по 300$ во Америка.
Во план сум да земам т.е. да ми донесат ... зборот ми е, дали вреди да се дадат толку со оглед на тоа дека е 8гига...или да им барам од 16г или 32г ?

фала однапред :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Нов, неотпакуван Iphone 4G 8Giga, можат да се најдат по 300$ во Америка.
Во план сум да земам т.е. да ми донесат ... зборот ми е, дали вреди да се дадат толку со оглед на тоа дека е 8гига...или да им барам од 16г или 32г ?

фала однапред :)
Зависи што ќе правиш, мене ми е ПРЕМАРЛКУ тоа.

Член од
2 јули 2008
Мислења
167
Поени од реакции
81
Здраво...значи ме интересира нешто околу iPhone 4...
-Да не должам многу.. ми нудат iPhone 4 од американска база во Авганистан, за багателна цена (105$), што у превод би дошло нешто помалку од 5000 ден.
-Самата помисла iPhone 4, нов, без договор за тие пари некако не ми иде, па ме интересира дали некој е запознаен со оваа ситуација и дали постои стварно таква можност... оваа прилика ја иам на некој начин преку некој кој работи со нашиве војници на незнам какви мисии таму и често патува па ме интереисра дали е стварно толку евтин iPhone 4 таму по американските бази или некоја превара е у питање... фала однапред

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
-Да не должам многу.. ми нудат iPhone 4 од американска база во Авганистан, за багателна цена (105$), што у превод би дошло нешто помалку од 5000 ден.
-Самата помисла iPhone 4, нов, без договор за тие пари некако не ми иде, па ме интересира дали некој е запознаен со оваа ситуација и дали постои стварно таква можност... оваа прилика ја иам на некој начин преку некој кој работи со нашиве војници на незнам какви мисии таму и често патува па ме интереисра дали е стварно толку евтин iPhone 4 таму по американските бази или некоја превара е у питање... фала однапред
Too good to be truth ... најверојатно е кинез

Член од
2 јули 2008
Мислења
167
Поени од реакции
81
И јас помислив да не е кинез, али типот е војник, од оние базите што се у Авганистан вика ке го донесе, башка да се бламира за 100 долари и да донесе кинез?!

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4

-Еве нов 8гб за 99 долари али со договор...

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.537
Поени од реакции
2.712
И јас помислив да не е кинез, али типот е војник, од оние базите што се у Авганистан вика ке годонесе, башка да се бламира за 100 долари и да донесе кинез?!
Е ако е Американец типот и малце ако се разбира од мобилни ке дознае дали е оригинал или кинески така да ако е оригинал телефонот гледај нарачај едно 100 комада :)

Член од
12 мај 2008
Мислења
249
Поени од реакции
148

Имам исто таков телефон од иста таква база ама 300$, погледни на амазон колку се и сам. Е сега ако сака да го продаде зашто не е задоволен или го има земено на некој попуст а неверувам дека таа цена некогаш ја имал мозе и да има за таа цена

Член од
2 јули 2008
Мислења
167
Поени од реакции
81
Појма немам стварно, утре ке зборам со човекот пошто овие денови патува и ке се врати одма, јас мислам дека се работи за оваа понуда: http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4
-Али ова е со договр на овие американскиве провајдери, а мислам дека декодирања за нив и такви ствари нема... дај боже да е стварно така... едино да почекам и да видам...100 долари ко ке видиш вреди да се ризикува...
-А ти како си задоволен со твојот, и имаше ли некакви проблеми со декодирања и сл. ?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Пробувам апдејт на ипхоне 3г и застанува на итунес со грешка 1015. Сега е на верзија 3.1.3 па сакам да одам на 4.2.1 што моЗе да биде проблемот. Официјален апдејт спуштам преку итунес директно и пак исти проблем.

:facepalm:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Пробувам апдејт на ипхоне 3г и застанува на итунес со грешка 1015. Сега е на верзија 3.1.3 па сакам да одам на 4.2.1 што моЗе да биде проблемот. Официјален апдејт спуштам преку итунес директно и пак исти проблем.

:facepalm:
Ама знаеш ли дека побрз ќе ти биде ако е на постара верзија. Е сега ако си сакаш понова верзија некои работи + тогаш апдејтувај го, а за проблемот незнам што можело да му биде. :( Но би ти препорачал да не го апдејтуваш, поспор ќе ти биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom