Кој фирмвер си?Ok. Sto treba da se instalira za da moze da prakam i primam sliki preku blutut?
05.15.04Кој фирмвер си?
Се мислеше не iOS05.15.04
Posto sum nov so ovoj telefon moze li pojasnuvanjw kade da vidam?Се мислеше не iOS
Model MB489TСе мислеше не iOS
Тоа барав, 4.2.1.Posto sum nov so ovoj telefon moze li pojasnuvanjw kade da vidam?
--- надополнето: Oct 6, 2011 12:51 PM ---
Model MB489T
version 4.2.1
A1241
Да, само на новиот.Дај кажете дали новата апликација "Siri" ќе ја има на новиот систем "IOS 5" ичи ќе ја има само на новиот Iphone(Iphone 4S)?
И за обичниот 4 има апликација слична на Сири, но не ми текнува како се викаше. Но само со најновиот софтвер 5. read my text мислам дека беше, но не сум сигурен.Дај кажете дали новата апликација "Siri" ќе ја има на новиот систем "IOS 5" ичи ќе ја има само на новиот Iphone(Iphone 4S)?
Не, туку тој што го рекол ова, си играл расипан телефон изгледаНе знам колку е глупо прашањево ама така слушнав..
Дали навистина со декодирање ослабнува батеријата (или као што разбрав држела од ден до два)?
Тој што го слушнал ова, нека си ги исчетка ушите поубаво.Не знам колку е глупо прашањево ама така слушнав..
Дали навистина со декодирање ослабнува батеријата (или као што разбрав држела од ден до два)?
Сега за сега само за новиот, верувам дека за некој месец ќе го пуштат у упдејт и за 4катаИ за обичниот 4 има апликација слична на Сири, но не ми текнува како се викаше. Но само со најновиот софтвер 5. read my text мислам дека беше, но не сум сигурен.