Несакам како футрола, обичен барам, но поквалитетен. Пиши ми пп колку капацитет и која цена ги даваш.Зависи од колку капацитет сакаш, имам разни модели универзални, немам како футрола ако бараш таков
Може, за кои модели на ајПад се работи?Za maliot zemav dva ipada i mu gi pukna staklata , kade moze da se smenat ??
Најчесто U2 ICдругари што може да му биде на ајфон 6 ка вклучен во полнач покажува дека полни а не се вклучува така стои 1час
Sent from my iPad using Tapatalk
Се вклучи ама бавно полни и процентите се заглавени што е решението?Најчесто U2 IC
Хмм прво да се прпба со батерија и флет за полнење, трето и најскапо у2Се вклучи ама бавно полни и процентите се заглавени што е решението?
Sent from my iPad using Tapatalk
затоа ти бил спор 6s
Да. Али и нови iP8 не се сјајни со перформанси (real world usage)затоа ти бил спор 6s
Батерија треба да се смени[DOUBLEPOST=1516006057][/DOUBLEPOST]IMAm problem so iphone 5s, od 100% baterijata koga ke padni 30%se iskluchuva sam,i koga ke go vrzam na polnach povtorno se vrakja na 30 %da ne ima nekoj vakov slichen problem da znae shto treba da se napravi??
Ако не си го средил пиши пп[DOUBLEPOST=1516007510][/DOUBLEPOST]Имам проблем со сензорот на iPhone 5s кој треба да го изгаси дисплејот додека се разговара,прст да ставиш се гаси ама на уво не, најверојатно ослабен е, исто така и многу слабо се слуша.
Еднаш као го менуваа сензорот па после месец дена пак исто, бев рекламирав ама ништо не сменија. Идеја некоја каде да го однесам?
Ти треба само копчето или сосе другиот дел што клика?Каде можам да најдам home button за ipad 2?