Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
На iphone 5se имам проблем од време на време тачот кога пишувам сам се стега . Телефонот е сеуште под гаранција. Дали може да ми дадат нов , искрено не сакам да ми го отвараат и поправаат ? Ваши совети. Купен е од нептун и плус и таму ми е осигуран покрај гаранцијата официјална од apple.

Дали сеуште има опција за зачувување на SHSH за 7.1.2 IOS?

Здраво дечки, најдов Ајфон 5 е сега проблемов е што не можам да го отклучам, а и плус на некој јазик е што не го разбирам и не се снаоѓам баш најдобро. Би можел некој да ми помогне што и како да направам и дали има некој што ги работи Ајфониве па да се обратам кај него? Благодарам многу

Нов нуб на иос, од вчера.

За да ти тргне патувањето, го земаш, нареден ден треба да патуваш и го забораваш полначот.

Прво, преку ноќ го оставив на 43-44%, сабајлето ме пречека со 35%. Мислам дека 10тина проценти е многу за 6 саата на стенд бај без сим картичка во него, или?!

Го поработев малце, и кога приметив дека немам полнач го исклучив накај 30% за да го уклучам кога ќе ми притреба покасното, после кога сакав да го уклучам ми покажа дека батеријата е скроз празна.

До толку им е слаба батеријата, ова е нормално кај ајфон, или пак таков среќник сум?

Иначе се работи за 6ка.

Знам дека ако бара мрежа страшно трошат батерија, е сега викаш дека овој без картичка тогаш не знам шо може да е.

Читам по други форуми искуства со батеријата, стенд бај им издржувало максимум до 40 саата, што е прилично малце од тоа што го имаат напишано на гсмарена.

Каде можам да најдам оригинални слушалки за iPhone?

Како можам да го направам ајфонот на вибрација ако е расипано тоа копчето горе од страна? Ајфон 5

Како можам да го направам ајфонот на вибрација ако е расипано тоа копчето горе од страна? Ајфон 5

settings > general > accessibility > assistive touch on

Sent from my iPad using Tapatalk

Дали знае некој зошто на фејсбукот не ми се менува дизајнот , на последна верзија е апдејтиран

Sent from my iPhone using Tapatalk

Од каде да купам некој поквалитетен Power bank за iPhone 6s?

Од каде да купам некој поквалитетен Power bank за iPhone 6s?
Зависи од колку капацитет сакаш, имам разни модели универзални, немам како футрола ако бараш таков

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom