mr.wicket
limitless..
- Член од
- 20 јуни 2005
- Мислења
- 5.127
- Поени од реакции
- 519
Шо се мешаш у штипки? :pishtoldz:pishtoldzmarga_k напиша:imam maz ,mesecina e:poss:
Шо се мешаш у штипки? :pishtoldz:pishtoldzmarga_k напиша:imam maz ,mesecina e:poss:
A ти да пишеше за тебе? зашо претежно кој отвора тој треба и прв да пише!:star:Sweet Barbie напиша:Имате ли дечко(маж)/девојка(жена)?
Ако немате зошто мислите дека тоа е така? Дали е заради вас или заради нешто друго?
Ако имате зошто сте со неа/него? Што е тоа што ве привлекува толку многу, па сте се одлучиле на таа личност?
p.s.Ве молам на кирилица:se_ molam :
О.к. иам дечко што многу си го сакам, а со него сум затоа што е најфиното машко у цел свет(сеа тоа за мене). Знаеме да се скараме за ситници ама тој е единствената личност што навистина ме познава и ме сака таква каква што сум.ViRuS напиша:A ти да пишеше за тебе? зашо претежно кој отвора тој треба и прв да пише!:star:
go varash?Sweet Barbie напиша:О.к. иам дечко што многу си го сакам, а со него сум затоа што е најфиното машко у цел свет(сеа тоа за мене). Знаеме да се скараме за ситници ама тој е единствената личност што навистина ме познава и ме сака таква каква што сум.
Нормално дека го вара, колку и да негира на темава... Ама онака, асално варање, не само лапање. Не може да не вараш фино момче. Лошо - можно, ама добро - нема шанса да не го вараш.gOJDO напиша:go varash?
НЕ мора да значи...!!!Acid напиша:Нормално дека го вара, колку и да негира на темава... Ама онака, асално варање, не само лапање. Не може да не вараш фино момче. Лошо - можно, ама добро - нема шанса да не го вараш.
ja obichno im vikam "kjuti i pushi"RealGirL напиша:ми фалаше карање,викање ми фалеше некој да ми рече НЕ!
А кога ќе имаш некој што често ќе ти вика НЕ и често ќе се карате, ќе ти фали папучар и фин момак :wink:RealGirL напиша:НЕ мора да значи...!!!
Немам дечко...зашто?Затоа што многу ми е поубаво вака..али следниот ќе ми биде лош дефинитивно..од искуство..бившиот ми беше предобар и префин затоа беше и предосаден препапучар..ми фалаше карање,викање ми фалеше некој да ми рече НЕ!
НЕ!!gOJDO напиша:go varash?