Илуминати

Член од
7 јануари 2015
Мислења
30
Поени од реакции
37
Добра параноја.....
Нема потреба да веруваме во илуминати за да го објасниме настанот во Париз денеска. Едноставно муслиманските нелуѓе повторно ни покажаа дека немаат место во современа Европа.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Нема потреба да веруваме во илуминати за да го објасниме настанот во Париз денеска. Едноставно муслиманските нелуѓе повторно ни покажаа дека немаат место во современа Европа.
Тогаш што бара таква дискусија на темава? Темава е за муслимани?

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Sigurno ... Ako znaes da gledas kade treba kopitata na gjavolot smrdat na lajna od daleku i odma ke gi prepoznaes .:гомце:
Епа земи зачисти си ги.[DOUBLEPOST=1420664444][/DOUBLEPOST]
Тоа blackrocks ќе го прашаш јас зборував за педерокомунистичките илуминати како СОРОС и други.
Ок е, тука си да тролаш, разбравме.

Член од
7 јануари 2015
Мислења
30
Поени од реакции
37
Епа земи зачисти си ги.[DOUBLEPOST=1420664444][/DOUBLEPOST]
Ок е, тука си да тролаш, разбравме.
Ве молам да се држиме до темата.[DOUBLEPOST=1420664716][/DOUBLEPOST]Јас мислам дека западните држави денес се комплекс на хомосексуалци евреи и атеисти кои работат да се подрие белата раса и западноевропското наследство. Некои ги викаат илуминати.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Илуминатите не можат да бидат масони бидејќи илуминатите носат светлина а сите знаеме дека светлото не проаѓа преку зид.

Член од
7 јануари 2015
Мислења
30
Поени од реакции
37
Илуминатите не можат да бидат масони бидејќи илуминатите носат светлина а сите знаеме дека светлото не проаѓа преку зид.
Имам чувство дека не сте сериозен. Ве молам изземете ме од идните дискусии.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195
Ти мислиш дека твоето нео-нацистичко детско размислување секаде минува?
Во подфорум како овој, „ Мистерии“ не минува не пак на друго место...

Ако не сакаш слобода, разум, знаење и почитување на сите - си промашил за илуминатите премногу.
Премно исперен ум не е добро... како што гледам како и што пишуваш по форумов...

И држи се ти до темата, оди прочитај за илуминатите од XVIII век :)
Не ти требаат нацистички филмови и философии за уредување на светот...

П.С. И најди си тема или отвори си каде што ќе ги навредуваш сите заради некои твои комплекси во животот, поштеди ги другите од вакви глупости.

Член од
7 јануари 2015
Мислења
30
Поени од реакции
37
Ти мислиш дека твоето нео-нацистичко детско размислување секаде минува?
Во подфорум како овој, „ Мистерии“ не минува не пак на друго место...

Ако не сакаш слобода, разум, знаење и почитување на сите - си промашил за илуминатите премногу.
Премно исперен ум не е добро... како што гледам како и што пишуваш по форумов...

И држи се ти до темата, оди прочитај за илуминатите од XVIII век :)
Не ти требаат нацистички филмови и философии за уредување на светот...

П.С. И најди си тема или отвори си каде што ќе ги навредуваш сите заради некои твои комплекси во животот, поштеди ги другите од вакви глупости.
Не ми е грижа за светот, ме интересира здравјето на мојата сопствена нација и држава. Се што ја ослабува нацијата е лошо а се што ја зајакнува е добро.

Слободата да се наштетува на нацијата е лоша и мора да се казни и да се санкционира. Илуминатите се уште едно движење кое шири индивидуализам и хомосексуализам и не верувам дека има какви било позитивни придобивки за човештвото.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195
Треба да ти е грижа за светот.

Илуминатите се/биле тајни организации за кои ниту ти ниту било кој тука на форумов не знае кои им се крајните цели за човештвото и Земјата, бидејќи се протегаат нивните дејанија надвор од еден човечки живот.
А бидејќи тие се организирани, со насочена волја - а ти и многу други кои сте против нивната, но неорганизирани, со волји на сите страни - сами се поништувате, и ништо од зборувањето. Секако знаењето за илуминатите како тајна организација која се појавила во XVIII век, можеби и порано , е толку оскудно и полно со теории на заговори.

Илуминатите реков што биле и назад на темава.
Ова што ти зборуваш нема врска едно со друго.

Која е твојата сопствена нација? Македонската нација? По што е подобра од Руската? Или Кинеската?

Илуминатите барем не гледаат нации: тие гледаат ЧОВЕШТО! Без него, нема ништо! Национализмот е големото дувло на кукавиците кои се плашат од индивидуата и дека некој е посилен од нив, па мораат во толпа!
А кој оди во толпа?

Се разбираме? Или уште ќе ми зборуваш за хомосексуалци и евреите како се зло на денешницата?
Такви муабети ми се детски и не ми се сериозни, дури и за овој подфорум!

Член од
7 јануари 2015
Мислења
30
Поени од реакции
37
Треба да ти е грижа за светот.

Илуминатите се/биле тајни организации за кои ниту ти ниту било кој тука на форумов не знае кои им се крајните цели за човештвото и Земјата, бидејќи се протегаат нивните дејанија надвор од еден човечки живот.
А бидејќи тие се организирани, со насочена волја - а ти и многу други кои сте против нивната, но неорганизирани, со волји на сите страни - сами се поништувате.

Илуминатите реков што биле и назад на темава.
Ова што ти зборуваш нема врска едно со друго.

Која е твојата сопствена нација? Македонската нација? По што е подобра од Руската? Или Кинеската?

Илуминатите барем не гледаат нации: тие гледаат ЧОВЕШТО! Без него, нема ништо! Национализмот е големото дувло на кукавиците кои се плашат од индивидуата и дека некој е посилен од нив, па мораат во толпа!
А кој оди во толпа?

Се разбираме? Или уште ќе ми зборуваш за хомосексуалци и евреите како се зло на денешницата?
Такви муабети ми се детски и не ми се сериозни, дури и за овој подфорум!
Ако се детски и несериозно зошто милиони Германци и Италијани се мобилизирале за да ги истребат? Зарем можат милиони луѓе наеднаш да бидат детски и несериозни? Те молам не ми ја навредувај интелигенцијата.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195
Ако се детски и несериозно зошто милиони Германци и Италијани се мобилизирале за да ги истребат? Зарем можат милиони луѓе наеднаш да бидат детски и несериозни? Те молам не ми ја навредувај интелигенцијата.
Да, можат милијарда луѓе да бидат занесени и задоени со омраза, претходно умреа во I Светска Војна милијарда и нешто луѓе!
Исти како тебе кои гинеа за глупости!
Илуминатите им беа криви? Не, умот во главата што го носат им е крив! Толку разбираат!
Не биди толку занесен и задоен со омраза кон луѓе!
Ти си полош од илуминативе кои сакаш да ги поврзеш со се што мразиш!

Ајде прочитај за што е темата, а твојата фрустрација кон евреите и нивните достигнувања во науката, уметноста, војувањето истреси ги на друго место... индоктриниран нео-нацист ми вели да не му биде навредена интелегенцијата.
Сешто значи има тука на форумов.

Кога ќе научиш нешто интересно за илумиантите, дојди сподели да муабетиме, вака ништо не правиме.... нели.

Член од
7 јануари 2015
Мислења
30
Поени од реакции
37
Во ред гледам дека не можам овде да разговарам за правилните вредности во животот. Ти благодарам што ми укажа на тоа. Поздрав.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195
Во ред гледам дека не можам овде да разговарам за правилните вредности во животот. Ти благодарам што ми укажа на тоа. Поздрав.
Твоите правилни вредности, се погрешни за други. Секогаш е така додека има нации и религии и се што го дели човештвото!
Кога ќе го разбереш тоа, и ќе го почитуваш тоа кај другите - и тебе ќе те почитуваат со твоите вредности, иако погрешни за другите.
Се до некоја крајна цел.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom