Според мене гласовите од публиката целосно треба да се игнорират, пошто секој шо е доволно ретардиран да си потроши пари да гласа не ни треба да има право на глас. Не можи секоја втора глува тинејџерка со вжештена гениталија екперт за музика да биди. Влатко Илиевски како прво НЕ е пејач, за да си пејач треба да пејш, а не да ги разкажваш песните. Да рецитират знат и деца од предшколска возраст, а песната можи да пројде за чинвање пред партија Ку-Ку ... Ени мени сени, сени чоколадааа, бур бур лимонадаа ... Ебати луѓето, па скандал имало, заслужил чоеко да победи :uvo::uvo::uvo:
За Ѓоко сум индиферентен, пејач тезгар просечен, непретставителен е многу то е лошото, ептен е грутка! Иначе песната уба е, рап не мораше да има, ама ај ќе му простиме.
Најбитен момент шо треба да се искористи за промоција е Пејчино (гитаристот), детето лично го знам и чуда прај со гитарата. Треба да измислат нешто со Ѓока за промоција по други земји, пошто во живо можат многу јаки импровизаци да прат и да остат впечаток. Кој не видел на шо е способен гитаристот, нека провери
Јутуб. Според мене, во Македонија втор само после Влатко Стефановски.