- Член од
- 20 декември 2005
- Мислења
- 503
- Поени од реакции
- 6
dali znaete zosto frcko proodel na 2 meseci??
mnogu bil grd i nikoj ne go drzel vo race
:pos2::baeh:
Zatoa koga se dvizi kako kocan vo gazot da ima:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
dali znaete zosto frcko proodel na 2 meseci??
mnogu bil grd i nikoj ne go drzel vo race
:pos2::baeh:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Zatoa koga se dvizi kako kocan vo gazot da ima:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ти реков и вчера најдими пост кајшто сум рекол дека сум од ВМРОДобро знаеме кај кого се парите и колку пати на ден се фалите таму од ДПМНЕ која влада има најполн буџет и општо добро познато е кој е платен тука на форумите да тролува во полза на владата и Џоле Космодиск.
:pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Какво издржување бараш?Ставот на симпатизерите се гледа од Водно по многу прашања,доволна е само просечна човечка логика која во случајов или ја имаш или ја немаш,доволен показател е тролувањето за Иванов и наметнуваќи некој си став кој што и не постои како реалност како што е ставот на владата во врска со името а тоа е двојната формула.ти реков и вчера најдими пост кајшто сум рекол дека сум од ВМРО
Па нормално дека маж го личи да биде државник а не п.... како Иванов :smir:bas go lici profesorot
па ти немаш човечка логика IQ-то твое во минус заминалоКакво издржување бараш?Ставот на симпатизерите се гледа од Водно по многу прашања,доволна е само просечна човечка логика која во случајов или ја имаш или ја немаш,доволен показател е тролувањето за Иванов и наметнуваќи некој си став кој што и не постои како реалност како што е ставот на владата во врска со името а тоа е двојната формула.
Секој човек што знае да си ја заштити девојката или жената па макар и со сила е според мене маж,додека од друга страна сум слушнал Иванов бил тепан од жена му,тоа пак е уште поголема срамота.maz so napaga zeni e maz spored tebe???
maz so napaga zeni e maz spored tebe???[/quote]:smir:
При секој политички ексцес вака заокружена територијална слика на македонските Албанци која се граничи со Косово и Албанија, може да преговара со централната власт и да даде прокламација на „слободни територии“ во кои владее европското право од соседите Косово и Албанија! Што ќе прави „црни Гујо“, ќе вмаршира со војска таму? Или таквата состојба му е и конечна цел?(Се мисли на помош од Иванов како врховен командант на воените сили доколку биде избран за претседател)
Da ne te ima nekoj opaleno pa sto si se isplasil tolku
Баниран од тема.Ti si sram na majkati sto te rodila, a kamoli na drzavata.
Одговорот е едноставен , заедно краделе ги продавале државните интереси и имале ќар од тоа , се скарале околу крадење па се плукале , ама кој лопов има достоинство имаат нови „зделки„ во план ,па пу-пу не важи од порано .На другата страна ги имаш Грујо и Ахмети ,додека не му чепне едниот на другиот во грнето со мед све е ОК.А генерално сите во исто исто грне прдат ,затоа и државата не ја бива.....mene samo edno ne mi e jasno na ovoj poteg na sds
branko i frcko do vcera bea neprijateli, za toa ima dokazi-statii kade sto frcko pisuva protiv branko, i razni kolumni vo vesnicite, otprilika 8 godini nanazad!
kako mozi sega tie zaedno da vodat kampanja???
mnogu nejasni raboti se tie...ama vo red e nemaat sansi!
Секој човек што знае да си ја заштити девојката или жената па макар и со сила е според мене маж,додека од друга страна сум слушнал Иванов бил тепан од жена му,тоа пак е уште поголема срамота.