ИдиВиди.ком.мк

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.126
Поени од реакции
30.219
Ееее и мене ме збриша:helou:А ја се чудам од каде од 70 мислења спаднав на 60?:helou::pos2:Добро можеби и во право беше толку ја имавме претерано...
----------------------------------------------------------------------
Одам на идивиди да видам да не имаат пак некои грешки и да им удриме уште појак ремет:pos:

Македонци ширум светот
Новости и активности на нашенците од сите континенти
Модератори: chuchuliga

Јас колку што знам не се вика нашенците туку нашинците ама ајде тоа ти е мејдин идипаневиди:tapp:

Штосеви, вицеви... (2 посетител(и))
Се што ќе би падне на памет..
Модератори: zenmaster

Хммм незнаев дека ви станало би:pos:

Технологија (2 посетител(и))
Мобилни тел., DVD плеери, телевизори, mp3 плеери...
Модератори: Flix

А да стоеше само запирка?:pos2:Неможе и точка и запирка...

Останати спортови
Ракомет, куглање, пливање, висење по форуми...
Модератори: Vardar1947, zenmaster

Е од кога жити се висење по форуми е спорт? Да де некој знае да каже-омилен спорт ми е да висам по форуми ама овој подфорум е наменет за Ракомет, куглање, пливање...за вистински спортови а не...:tapp:

Формула 1 и Мото грандпри (1 посетител(и))
Хамилтон, Алонзо и компанија
Модератори: fiks, Vardar1947

Мислам дека Алонзо е Алонсо или грешка сум?:pos2:

Разно (15 посетител(и))
Немате соодветен подфорум? Бујрум овде
Тоше Проески - IN MEMORIAM
Модератори: BisernA, la fille, Valerija

Македонски е ПОВЕЛЕТЕ а не бујрум!

ај затворете ја темава

В

ВАЖНА-ВД

Гостин
Ај прекини да крекаш сеа...зашо да ја затворат темата? Зашо пастирам грешки од идипаневиди?
---------------------------------------------------------------------------------
Не можам да испратам лични пораки до некои корисници Корисникот на кого му пражате порака, ја има блокирано можноста да му испраќате лични пораки.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ова им е во помош

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Mamicata vasa, 38 mislenja izbrisav, sledniot na ban!
Чекај малцеее...
Јузери не смеат да пцујат а админи смеат а?! :)
Ремет на сметка на туѓ сајт смее (и никој не смее да напише позитивно мислење за тој сајт), а ремет на сметка на Кајгана ни под разно не смее да се стави.
Демократија?! Не би рекол. Дајте бе средете се. :)
:baeh::helou:

В

ВАЖНА-ВД

Гостин
Чекај малцеее...
Јузери не смеат да пцујат а админи смеат а?! :)
Ремет на сметка на туѓ сајт смее (и никој не смее да напише позитивно мислење за тој сајт), а ремет на сметка на Кајгана ни под разно не смее да се стави.
Вака сега-ремет за туѓ сајт(во случајов идивиди) не е случаен...т.е идивиди сами си го заслужија реметов...не им отидоа од кајгана да им речат-Има да направите еден куп грешки за да ве реметиме!:pos2:
А ремет на сметка на кајгана нема причина да се стави затоа што кајгана со ниедна своја постапка не покажала дека е за ремет...со кајгана се си е во ред е тоа е разликата:wink:

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Вака сега-ремет за туѓ сајт(во случајов идивиди) не е случаен...т.е идивиди сами си го заслужија реметов...не им отидоа од кајгана да им речат-Има да направите еден куп грешки за да ве реметиме!:pos2:
А ремет на сметка на кајгана нема причина да се стави затоа што кајгана со ниедна своја постапка не покажала дека е за ремет...со кајгана се си е во ред е тоа е разликата:wink:
Ме мрзи да копам, а ако копам сигурно би нашол нешто. Ниеден сајт не е без грешки. :)

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Демократија нема на ни еден форум,еднаков статус нема.Освен на еден бугарски,таму ја напишав секоја можна навреда по азбучен ред кон нивната нација,а не ми го избришаја ни постот :pos2:(темата).

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Демократија нема на ни еден форум,еднаков статус нема.
Има(ше) на некои форуми ама тие или се со мал број на членови или пак се срамнети со земја. Доказ дека славата ги расипува луѓето. Цврсто сум убеден дека порано форумов бил прекрасно место за забава и релаксација, ама сега не ќе да е баш така (за жал). :/

Д

ДаркхарТ

Гостин
предупредени сме дека ако продлжиме ќе идеме на бан...само сакав да ја прашам важната дали е овоа некој нов вид на движење организирано од нејзина страна и наречено анти идивиди? :toe: да проверам и по другите форуми и таму да не кака за нив...сигурно последно нешто возбудливо што и се случило во животот е бан од тој форум,па толку страстно го доживува чак и се зачленила тука за да ќења.

U

UniqueGirl

Гостин
Нејќу да бидам безобразна -.-
Ќе се воздржам од невкусни коментари.
Година ипол сум член на идивиди, сите модератори и воопшто членови се толку коректни и фини.
Објективноста на овој форум е занемарена.
И прекини да спамаш смор си.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Нејќу да бидам безобразна -.-
Ќе се воздржам од невкусни коментари.
Година ипол сум член на идивиди, сите модератори и воопшто членови се толку коректни и фини.
Објективноста на овој форум е занемарена.
И прекини да спамаш смор си.
Чмар? Ќор? Чвор? Твор? Трол? А? а?а? :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom