U
UniqueGirl
Гостин
I still dont see how u can lick ur own head, even if u cut it off :back:
ако и веќе не отишла да им се жали....:pos2::pos2:Дај не зезајте доста против неа ако вака продолжите ке иде на бадијала да шири АНТИ-КАЈГАНА пропаганда..
Моментално? Don't Cha беше хит пред неколку години, тогаш е можно да “уривала рекорди“. :smir:Сепак, не издржаа долго заедно. Бендот, кој зад себе има два албума, неколку хит синглови меѓу кои и „Don`t Cha“ кој моментално ги урива рекордите на музичките топ листи, по се судејќи засекогаш заминуваат во минатото.
Јас ова го приметив и ми падна малку смешно...
Моментално? Don't Cha беше хит пред неколку години, тогаш е можно да “уривала рекорди“. :smir:
Изгледа уште урива рекорди....во некоја друга димензија
Па не сум прва ни последна шо те нарекува дете. И доста вреѓаш ти да не изедеш бан па да не се жалиш на накој друг форум дека кајгана има неправди.Ај не крекај заради вакви ко тебе и таа ,,10 годишната,, гарфиелд не опомена и бришеше толку многу мислења....не ме провоцирај од сега ќе пастирам само грешки од идипаневиди темава е и за тоа наменета а не за твоето крекање...!
И извини а колку ти тоа години имаш? Па што ме нарекуваш дете?
Ахахахах демократија ли е овааа бреееееее...ремет, ремет, па ремет.Вака сега-ремет за туѓ сајт(во случајов идивиди) не е случаен...т.е идивиди сами си го заслужија реметов...не им отидоа од кајгана да им речат-Има да направите еден куп грешки за да ве реметиме!:pos2:
А ремет на сметка на кајгана нема причина да се стави затоа што кајгана со ниедна своја постапка не покажала дека е за ремет...со кајгана се си е во ред е тоа е разликата:wink:
А што ли ќе прави кога ќе ја банираат и од таму?Па не сум прва ни последна шо те нарекува дете. И доста вреѓаш ти да не изедеш бан па да не се жалиш на накој друг форум дека кајгана има неправди.
Чекај чекај бе кај си се залетал? Кога сум се улизувала на идивиди бе? Никогаш на никој форум не сум се улизувала! И не дека многу сакав да станам модератор-сакав да станам модератор на идивиди за малце да го насочам идивиди на правилниот пат ама ништо и они сами губат од тоа што не ме ставија мене за модератор...и не ги плукам заради тоа туку ќе повторам заради тоа што не ги почитуваа моите политички ставови и им пречеше мојата политичка определеност! А последниот пат ме банираа зашо реков дека кајгана е град а идивиди село:pos2:Ахахахах демократија ли е овааа бреееееее...ремет, ремет, па ремет.
Од друга страна ко ќе видам и поубаво е што има вакви теми, барем не/креативноста некои членови ќе ја трошат на вакви, небитни теми, кои што никој не ги чита. И ме заболе мене какви грешки на кои сајтови се прават.
Но, она што е најиронично, најголемата вмроовска форумџика ВАЖНА, некаде ќе ја сретнете и како ВАЖНА-ВД, на која до вчера најголемата желба и беше да стане модератот на идивиди форум, од денеска пцуе, плука по тој истиот форум, само заради тоа што со нејзиното недолично и пристрасно партиско однесување знае да навредува други форумџии.
Е сега, мене прашањето ми е, дали да се отвори тема за ремет на ВАЖНА/ВАЖНА-ВД, кај што како доказ ќе ги прикажам постовите од форум идивиди, на кои од авион се гледа лижењето на ануси, асуси и ред други работи, со една цел да стане модератор. Откако и стана јасно дека тоа никогаш нема да се случи, веќе наведов почна да плука по истиот форум.
Фаwa на внимание.
Хехе, сигурно губат, како не! Кои познавања и на која област имаш квалификации жити се па да бидеш модератор на било кој форум. Прати патетика сега, аууу...Чекај чекај бе кај си се залетал? Кога сум се улизувала на идивиди бе? Никогаш на никој форум не сум се улизувала! И не дека многу сакав да станам модератор-сакав да станам модератор на идивиди за малце да го насочам идивиди на правилниот пат ама ништо и они сами губат од тоа што не ме ставија мене за модератор...и не ги плукам заради тоа туку ќе повторам заради тоа што не ги почитуваа моите политички ставови и им пречеше мојата политичка определеност! А последниот пат ме банираа зашо реков дека кајгана е град а идивиди село:pos2:
:nenene:цц...форумиве градови и села станаа:muahaha: