ИдиВиди.ком.мк

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас ова го приметив и ми падна малку смешно...

Сепак, не издржаа долго заедно. Бендот, кој зад себе има два албума, неколку хит синглови меѓу кои и „Don`t Cha“ кој моментално ги урива рекордите на музичките топ листи, по се судејќи засекогаш заминуваат во минатото.
Моментално? Don't Cha беше хит пред неколку години, тогаш е можно да “уривала рекорди“. :) :) :smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Јас ова го приметив и ми падна малку смешно...

Моментално? Don't Cha беше хит пред неколку години, тогаш е можно да “уривала рекорди“. :) :) :smir:

Изгледа уште урива рекорди....во некоја друга димензија :pos::pos::pos:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.115
Поени од реакции
30.182
Ај не крекај заради вакви ко тебе и таа ,,10 годишната,, гарфиелд не опомена и бришеше толку многу мислења....не ме провоцирај од сега ќе пастирам само грешки од идипаневиди темава е и за тоа наменета а не за твоето крекање...!

И извини а колку ти тоа години имаш? Па што ме нарекуваш дете?
Па не сум прва ни последна шо те нарекува дете. И доста вреѓаш ти да не изедеш бан па да не се жалиш на накој друг форум дека кајгана има неправди.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Вака сега-ремет за туѓ сајт(во случајов идивиди) не е случаен...т.е идивиди сами си го заслужија реметов...не им отидоа од кајгана да им речат-Има да направите еден куп грешки за да ве реметиме!:pos2:
А ремет на сметка на кајгана нема причина да се стави затоа што кајгана со ниедна своја постапка не покажала дека е за ремет...со кајгана се си е во ред е тоа е разликата:wink:
Ахахахах демократија ли е овааа бреееееее...ремет, ремет, па ремет.

Од друга страна ко ќе видам и поубаво е што има вакви теми, барем не/креативноста некои членови ќе ја трошат на вакви, небитни теми, кои што никој не ги чита. И ме заболе мене какви грешки на кои сајтови се прават.

Но, она што е најиронично, најголемата вмроовска форумџика ВАЖНА, некаде ќе ја сретнете и како ВАЖНА-ВД, на која до вчера најголемата желба и беше да стане модератор на идивиди форум, од денеска пцуе, плука по тој истиот форум, само заради тоа што многу пати во последно време беше банирана од тој форум, бидејќи со нејзиното недолично и пристрасно партиско однесување знае да навредува други форумџии.

Е сега, мене прашањето ми е, дали да се отвори тема за ремет на ВАЖНА/ВАЖНА-ВД, кај што како доказ ќе ги прикажам постовите од форум идивиди, на кои од авион се гледа лижењето на ануси, асуси и ред други работи, со една цел да стане модератор. Откако и стана јасно дека тоа никогаш нема да се случи, веќе наведов почна да плука по истиот форум.

Фаwa на внимание.

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Па не сум прва ни последна шо те нарекува дете. И доста вреѓаш ти да не изедеш бан па да не се жалиш на накој друг форум дека кајгана има неправди.
А што ли ќе прави кога ќе ја банираат и од таму? :(

В

ВАЖНА-ВД

Гостин
Ахахахах демократија ли е овааа бреееееее...ремет, ремет, па ремет.

Од друга страна ко ќе видам и поубаво е што има вакви теми, барем не/креативноста некои членови ќе ја трошат на вакви, небитни теми, кои што никој не ги чита. И ме заболе мене какви грешки на кои сајтови се прават.

Но, она што е најиронично, најголемата вмроовска форумџика ВАЖНА, некаде ќе ја сретнете и како ВАЖНА-ВД, на која до вчера најголемата желба и беше да стане модератот на идивиди форум, од денеска пцуе, плука по тој истиот форум, само заради тоа што со нејзиното недолично и пристрасно партиско однесување знае да навредува други форумџии.

Е сега, мене прашањето ми е, дали да се отвори тема за ремет на ВАЖНА/ВАЖНА-ВД, кај што како доказ ќе ги прикажам постовите од форум идивиди, на кои од авион се гледа лижењето на ануси, асуси и ред други работи, со една цел да стане модератор. Откако и стана јасно дека тоа никогаш нема да се случи, веќе наведов почна да плука по истиот форум.

Фаwa на внимание.
Чекај чекај бе кај си се залетал? Кога сум се улизувала на идивиди бе? Никогаш на никој форум не сум се улизувала! И не дека многу сакав да станам модератор-сакав да станам модератор на идивиди за малце да го насочам идивиди на правилниот пат ама ништо и они сами губат од тоа што не ме ставија мене за модератор...и не ги плукам заради тоа туку ќе повторам заради тоа што не ги почитуваа моите политички ставови и им пречеше мојата политичка определеност! А последниот пат ме банираа зашо реков дека кајгана е град а идивиди село:pos2:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Чекај чекај бе кај си се залетал? Кога сум се улизувала на идивиди бе? Никогаш на никој форум не сум се улизувала! И не дека многу сакав да станам модератор-сакав да станам модератор на идивиди за малце да го насочам идивиди на правилниот пат ама ништо и они сами губат од тоа што не ме ставија мене за модератор...и не ги плукам заради тоа туку ќе повторам заради тоа што не ги почитуваа моите политички ставови и им пречеше мојата политичка определеност! А последниот пат ме банираа зашо реков дека кајгана е град а идивиди село:pos2:
Хехе, сигурно губат, како не! Кои познавања и на која област имаш квалификации жити се па да бидеш модератор на било кој форум. Прати патетика сега, аууу...

ВАЖНА
Сениор

Оптимист
Регистриран: 09.Јануари.2009 Онлајн статус: Офлајн
Пораки: 1623
Испратена: 07.Ноември.2009 во 12:10 Да станам модератор на форум идивиди

Хехе се зезам мојата животна цел е да постигнам успех во животот да бидам среќна да се дообразовам да основам фамилија,да станам политичар

И богами на добар пат сум освен за тоа предпоследното сеуште ми е рано

Последна изјава на црвенкоски: државата ни е на раб од провалија ако се вратиме ние на власт ќе направиме чекор напред.

Едит: ако ова не е дудлање, лижење и др.др.др.....тогаш не знам што е.

ВАЖНА-ВД
Државјанин на Р.Кајгана

Регистриран: Nov 2009
Мислења: 69

Kajgana Shop

На врв Bottom