ВАЖНА-ВД
Добра сум Абе знаеш како течеше муабетот...типацот(Златник) од идипаневиди тој таму е модератор на политика...и се регистрирал на кајгана и напишал тема ,,деманти,, демек во таа тема ги демантирал моите критики за идипаневиди и модераторите таму...и гладиус му ја избришал темата и му пишал на профил дека за тој ,,проблем,, ако воопшто се клафисицира како проблем да ги извести администраторите по приватна порака...и после јас му викам на Златник дека вистината не треба да ги боли т.е дека кајгана е град а идипаневиди село И тој на тоа...,,незнам кој форум е селски види ги емотиконите на овој форум,и ти самата употребуваш вулгарности и емотиконите се вулгарни,, т.е сакаше да каже дека кајгана е селски форум а идипаневиди градски...
А ја и пишав и на ,,администраторката,, на идивиди дека вистината не треба да ги боли и дека јас си отидов од идивиди засекогаш! Па нели овдека е подобро бе Ејсид? Позз
Поздодевно нешто и погазолижачко ако имам видено од оваа, жими се ќе направам нов јузер ВАЖЕН-ВД !!!!!!!!!!!!!!!!
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)