ИдиВиди.ком.мк

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Јас ова го приметив и ми падна малку смешно...

Моментално? Don't Cha беше хит пред неколку години, тогаш е можно да “уривала рекорди“. :) :) :smir:
:)
Само што грешката е кај МИА, бидејќи тие го имаат направено текстот а не ИдиВиди. :)
Еве и кај Сител го има истото:
http://sitel.com.mk/dnevnik/zanimlivosti/grupata-„pussycat-dolls“-definitivno-se-raspagja

U

UniqueGirl

Гостин
:dudlac::dudlac::dudlac::dudlac::dudlac:

Коментар на профил, од кој друг ако не од ВАЖНА-ВД...
http://forum.kajgana.com/member.php?u=36208
Брат, немој вака..
реметов достигна до 4 кома 9 според Рихтеровата.

Патем..

Информација Комуницирај
Име и презиме*: Важна Важна
Датум на раѓање*: 03.Март.1990
Локација: Не е дадено
WEB страна:
Професија: иден модератор
Интереси: модерација,администрација,идивиди,политика,вмро-дпмне,

идемо даље..

Дали се инаетите и за што најмногу?
Испратена: 13.Септември.2009 во 10:21
се инаетам кога сум во право..а секогаш сум во право

мхм.. :pos:

Филозофџилница...
Испратена: 13.Септември.2009 во 10:30
Еве ви тема, драги мои форумски филозофи, и тоа СЛОБОДНА...

Знам дека милувате на сериозни теми да давате несериозни одговори, а јас сум сериозна во моето несериозно упатено барање до вас да одговарате сериозно и на несериозно поставените теми, па си ја фатив малку посериозно работата и сериозно решив да ви отворам една несериозна тема на овој сериозен подфорум, за да имате каде да си ги пишувате вашите несериозни филозофии наменети за сериозните теми

Разбравте?...

А јас несериозно ти кажувам

.......

Се плашам од...
Испратена: 13.Септември.2009 во 10:23
од ништо не се плашам
сите се плашат од мене

:pos:
Да беше попаметна ќе те наречев глупа.
Патем, имаш поздрав од админите и модераторите.
Страшно ни недостигаш. :back:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
А и точка не се лоши со прекумерната употреба на ѓ и ќ(кога треба и кога не треба)

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Знам дека милувате на сериозни теми да давате несериозни одговори, а јас сум сериозна во моето несериозно упатено барање до вас да одговарате сериозно и на несериозно поставените теми, па си ја фатив малку посериозно работата и сериозно решив да ви отворам една несериозна тема на овој сериозен подфорум, за да имате каде да си ги пишувате вашите несериозни филозофии наменети за сериозните теми
што сакаше да каже писателот?:pipi:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.572
Поени од реакции
4.561
форумите станаа села, градови, држави, градови држави па и континенти

Државјанин на Р.Кајгана :хаха::хаха::хаха:
Селанка на с.ИдиВиди :хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха::хаха:

ВАЖНА-ВД FTW :хаха::хаха::хаха::хаха:

Overload

Urban Legend
Член од
31 август 2008
Мислења
34
Поени од реакции
2
ВАЖНА-ВД
Добра сум Абе знаеш како течеше муабетот...типацот(Златник) од идипаневиди тој таму е модератор на политика...и се регистрирал на кајгана и напишал тема ,,деманти,, демек во таа тема ги демантирал моите критики за идипаневиди и модераторите таму...и гладиус му ја избришал темата и му пишал на профил дека за тој ,,проблем,, ако воопшто се клафисицира како проблем да ги извести администраторите по приватна порака...и после јас му викам на Златник дека вистината не треба да ги боли т.е дека кајгана е град а идипаневиди село И тој на тоа...,,незнам кој форум е селски види ги емотиконите на овој форум,и ти самата употребуваш вулгарности и емотиконите се вулгарни,, т.е сакаше да каже дека кајгана е селски форум а идипаневиди градски...
А ја и пишав и на ,,администраторката,, на идивиди дека вистината не треба да ги боли и дека јас си отидов од идивиди засекогаш! Па нели овдека е подобро бе Ејсид? Позз

Поздодевно нешто и погазолижачко ако имам видено од оваа, жими се ќе направам нов јузер ВАЖЕН-ВД !!!!!!!!!!!!!!!! :tapp:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.429
Поени од реакции
30.891
Греотка е девојчето. Трауми ќе има.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Е сега, мене прашањето ми е, дали да се отвори тема за ремет на ВАЖНА/ВАЖНА-ВД, кај што како доказ ќе ги прикажам постовите од форум идивиди, на кои од авион се гледа лижењето на ануси, асуси и ред други работи, со една цел да стане модератор. Откако и стана јасно дека тоа никогаш нема да се случи, веќе наведов почна да плука по истиот форум.

Фаwa на внимание.
се отвори социјална група за неа :шмизл:

Kajgana Shop

На врв Bottom