МадерФакер
Титл по моја желба
- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 678
- Поени од реакции
- 44
Нема гајле мистер шериф. Ти се слушаш тука, главен си.ИЗбришете ја темава.Идиотска е.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Нема гајле мистер шериф. Ти се слушаш тука, главен си.ИЗбришете ја темава.Идиотска е.
О велик господару, се што треба е еден твој збор.ИЗбришете ја темава.Идиотска е.
Ај не крекај заради вакви ко тебе и таа ,,10 годишната,, гарфиелд не опомена и бришеше толку многу мислења....не ме провоцирај од сега ќе пастирам само грешки од идипаневиди темава е и за тоа наменета а не за твоето крекање...!Ај па и ја па сум нашла краставици да садам со деца.
ти и да имаш 19 џабе ти се...ако стварно ги имаш засрами се...Ај не крекај заради вакви ко тебе и таа ,,10 годишната,, гарфиелд не опомена и бришеше толку многу мислења....не ме провоцирај од сега ќе пастирам само грешки од идипаневиди темава е и за тоа наменета а не за твоето крекање...!
И извини а колку ти тоа години имаш? Па што ме нарекуваш дете?
Oва :salut:мислам можи да се затвори темата оти премногу тупење има без врска.
Или преименувајте ја критика на другите форуми![]()
се сложувам...мислам можи да се затвори темата оти премногу тупење има без врска.
Или преименувајте ја критика на другите форуми![]()
Девојко, ти си генијална !!Ај не крекај заради вакви ко тебе и таа ,,10 годишната,, гарфиелд не опомена и бришеше толку многу мислења....не ме провоцирај од сега ќе пастирам само грешки од идипаневиди темава е и за тоа наменета а не за твоето крекање...!
И извини а колку ти тоа години имаш? Па што ме нарекуваш дете?
Девојко, ти си генијална !!
жими се.
![]()
![]()
![]()
А богами ни ти..Не е она крива,што ја служи видот.:pos2::pos2::pos2:
А богами ни ти..
у наводници е.
Друга е поентата.
Ахх..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дај не зезајте доста против неа ако вака продолжите ке иде на бадијала да шири АНТИ-КАЈГАНА пропаганда..