ИдиВиди.ком.мк

В

ВАЖНА-ВД

Гостин
Ај па и ја па сум нашла краставици да садам со деца.
Ај не крекај заради вакви ко тебе и таа ,,10 годишната,, гарфиелд не опомена и бришеше толку многу мислења....не ме провоцирај од сега ќе пастирам само грешки од идипаневиди темава е и за тоа наменета а не за твоето крекање...!

И извини а колку ти тоа години имаш? Па што ме нарекуваш дете?

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
ок бе девојко свативме дека си АНТИ ИДИВИДИ до коска дај више не замарај тука зошто откога те банираа 8 пати дојде тука ако тој бил сдсмовски форум зошто не дојде претходно и ако се случи тука да те банираат што ке правиш ке идеш на бадијала ке шириш анти кајгана?:nesvest:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ај не крекај заради вакви ко тебе и таа ,,10 годишната,, гарфиелд не опомена и бришеше толку многу мислења....не ме провоцирај од сега ќе пастирам само грешки од идипаневиди темава е и за тоа наменета а не за твоето крекање...!

ти и да имаш 19 џабе ти се...ако стварно ги имаш засрами се... :toe:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
мислам можи да се затвори темата оти премногу тупење има без врска.

Или преименувајте ја критика на другите форуми :)

U

UniqueGirl

Гостин

Девојко, ти си генијална !!
жими се.
:pos: :pos: :pos:

Д

ДаркхарТ

Гостин
браво за неа ако има 19 години а еден паметен пост незнае да сврзе ми ги брука годините...

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Дај не зезајте доста против неа ако вака продолжите ке иде на бадијала да шири АНТИ-КАЈГАНА пропаганда..

Kajgana Shop

На врв Bottom