Играч на турнирот

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако победи Италија-Пирло (или евентуално ако има пенали па Буфон да одбрани 2-3 пенали па тој да биде најдобар на првенствово)

Ако победи Шпанија-тој што ќе го реши мечот

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.376
Поени од реакции
5.469
Андреа Пирло ДЕФИНИТИВНО !!! :cuc::cuc::cuc: :vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Без разлика на победникот Пирло е играчот што ја заслужува оваа награда.Онакви движења,пасови,смиреност како во најдобрите денови се нешто што го поседува само еден играч...Андреа Пирло.

С

сашенко

Гостин
Шпанците на метар си подавааат затоа имаат миљон додавања успешни на еден натпревар. Успешно додавање на Пирло и успешно додавање на Иниеста не би ги вреднувал исто. Пирло скоро сам да ја прави играта на Италија со движењето и пасовите, кај шпанците секој играч има по миљон додавања на утакмица, таква им е играта

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255
По неколку играчи од 'фаворитите'
Холандија : Афелај, ван Перси, ван дер Ваа аарт...да не испуштив некое А? :pos:
Германија : Милер, Геце, Подолски
Италија : Пирло, Касано, Балотели :cool:
Шпанија : Иниеста, Љоренте, Торррес (сега или никогаш)
Не знам колку е веројатно за голман, ама и Буфон го додавам :)

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Касијас. Не примо гол на 5 од 6 меча.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Кога ќе дознаеме??
--- надополнето: 1 јули 2012 во 23:22 ---
David Silva je proglašen najkorisnijim igračem Eura 2012 sa 2 pogodka i 3 asistencije :)

ЛОЛ:eek:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.864
Поени од реакции
10.350
Iniesta ke bide. Kakov Pirlo na 1 natprevar se pokaza samo, go napravivte kako vtoroto doagjaje na Isus da e. Xavi go izede denes, ne se vide. Ako, lekcija deka nemate pojma od fudbal.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Iniesta ke bide. Kakov Pirlo na 1 natprevar se pokaza samo, go napravivte kako vtoroto doagjaje na Isus da e. Xavi go izede denes, ne se vide. Ako, lekcija deka nemate pojma od fudbal.
Чави го изел Пирло !? Пирло се покажал само на еден наптревар !? :eek: И ти викаш на други дека немаат појма од фубал !? :)

Денеска Пирло направи се што можеше, он покрај себе ги има килавите Монтоливо и Маркизио, а не Алонсо и Иниеста со кои бесконечно би комбинирал. Пирло си е класа.

Инаку, Иниеста заслужува да ја освои наградата.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Чави го изел Пирло !? Пирло се покажал само на еден наптревар !? :eek: И ти викаш на други дека немаат појма од фубал !? :)

Денеска Пирло направи се што можеше, он покрај себе ги има килавите Монтоливо и Маркизио, а не Алонсо и Иниеста со кои бесконечно би комбинирал. Пирло си е класа.

Инаку, Иниеста заслужува да ја освои наградата.
Знаеме дека освен каталонци не признава ништо друго...

Инаку дајте му на Торес двете награди:

FERNANDO TORRES has won more trophy than Arsenal, Man City, Man Utd and Liverpool combined together this
season... HAHAHAHA :pos::pos::pos:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
<<< Многу нормално иако и Пирло, Чави, Алба, Рамос, Икер беа одлични

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Иниеста освоил МВП на финалето и на турнирот знае некој дали е ова официјално
Andres Iniesta
was named MVP (Most Valuable Player) of the final of Euro 2012. The UEFA Technical Committee,
Davor Suker
and
Christian Karembeu
have been responsible for the election.
Andrew also choose to get the award for best player in the entire competition, which was made ​​official a few hours after the grand final.

Kajgana Shop

На врв Bottom