Играч на турнирот

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
:facepalm:
европското првенство е уствари големо срање и се зарекувам дека нема шанси некои слични настани да пратам во иднина

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пирло повторно немаше среќа. Жал ми паѓа веќе за Андреа, толку вредно игра а индивидуална награда никако да земе.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Серхио Рамос најдобар играч на ЕП, според 'Castrol Edge' ранкингот !

Дефанзивецот на Реал беше на 8-мата позиција пред финалето, но по одличната партија со Италија, се искачи на првата позиција на оваа ранг листа за најдобрите играчи на ЕП. При рангирањето се гледа индивидуалната игра на играчот, бројот на точни додавања, удари кон голот и вон него, украдени топки, претрчани километри и други акции. Може да се каже дека ова рангирање е многу веродостојно бидејќи се опфатени сите аспекти од фудбалската игра.

Eве ја листата:

1. Sergio Ramos (España) 9.68
2. Cristiano Ronaldo (Portugal) 9.61
3. Gerard Piqué (España) 9.54
4. Xabi Alonso (España) 9.48
5. Andrés Iniesta (España) 9.43
6. Jordi Alba (España) 9.38
7. Álvaro Arbeloa (España) 9.3
8. Pepe (Portugal) 9.29
9. Sergio Busquets (España) 9.25
10. Claudio Marchisio (Italia) 9.21

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Реално кој мисли дека Иниеста не ја заслужил наградата или зборува за инает или е глуп,трето - нема.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.063
Поени од реакции
7.022
Андреа Пирло заслужи да биде играч на турнирот. Имаше и други добри играчи али на моменти сам ја носеше Италија која не е мала репрезентација па да се надева на еден играч. Е сеа тоа што не го освои турнирот е друго, или нека даваат награда за најдобар играч на турнирот или нека ја сменат во најдобар играч од победничкиот тим да нема вакви нелогичности на другото Евро.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Пирло дефинитвно треба да ја добие златната топка,највеке пасови и асистенции имаше на првенствово со тоа и најзаслужен играч и од корист од тимот.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
:facepalm:
европското првенство е уствари големо срање и се зарекувам дека нема шанси некои слични настани да пратам во иднина
Ееееј штета, чим не гледаш ти ни јас не гледам веќе.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Најдобриот играч на ЕП, Дон Андрес Иниеста денеска се венчава со неговата девојка. Се вршат последните подготовки за свадбената церемонија, која ќе се одржи во замокот Тамарит. На свадбата ќе присуствуваат околу 700 гости, меѓу кои многу познати спортски имиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom