Игор Џамбазов со ново шоу „ЏИШ“

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Налик на Еди Марфи. Како помлад прави бум, сите го сакаат, сакаат да направи кам-бек, се враќа и игра 50 ликови, и не е тоа тоа.
Времето му замина.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Глупо, глупо ама сите го гледаа

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
А мене ми беше сомнително уште од најавата :unsure: Таму ми изгледаше ко да го разбудиле и сосила од дома го натерале да дојде на снимање. Ама си викам, Игор ко Игор сигурно изводи нешто интеграли несака да ја форсира рекламата, сигурно сака да изенади. И не изненади :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Тоа што Игор евидентно го утнал концептот на шоуто, не е причина да го навредуваме. Сепак е еден од ретките кај нас кои во животот нешто направиле на ТВ.

Мислам дека покрај тоа што шоуто веројатно е лошо (малку гледав на клипот) се работи и за класичен маркетинг фејл. Сите оекувавме нешто во стилот на Летерман и компанија, late night talk show... И јас многу сакав едно такво во МК, ама ете...

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Почнав да го гледам, си реков нешто интересно ќе биде ама десетина минути само издржав и сменив канал.Разочарувачки обид, очекував многу повеќе.

Член од
5 јуни 2012
Мислења
41
Поени од реакции
22
Тие што не гледале ЏИШ ништо не пропуштиле. Емисијана беше мачење да се гледа. Подосадна емисија у живот не сум видела. Не издржав ни 10 минути ја сменив.Толку ја најавуваа - разочарувачки ...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Тоа што Игор евидентно го утнал концептот на шоуто, не е причина да го навредуваме. Сепак е еден од ретките кај нас кои во животот нешто направиле на ТВ.

Мислам дека покрај тоа што шоуто веројатно е лошо (малку гледав на клипот) се работи и за класичен маркетинг фејл. Сите оекувавме нешто во стилот на Летерман и компанија, late night talk show... И јас многу сакав едно такво во МК, ама ете...
Late Night Show ! тоа ни фали !

P

PewDiePie

Гостин

Абе направиЛ. Што не значи дека по автоматизам треба да се каже дека е добро кога беше жив очај.

Победно нешто во 22 години независност во Македонија се нема прикажано од она вчера.
СРАМ,буквално СРАМ.
И најдобар и најлош маркетинг џабе ти е ако шоуто ти е катасрофално лошо. Човекот личеше ко скроз да заминал со паметот,што верувам дека не е така,но на моменти(сите моменти/цело шоу)беше болно за гледање. Крв почна да ми тече од очи,и Шаринган разбудив и се.

На сред емисија добив нагон да пуштам интер да гледам,а фан на милан,толку беше лошо.
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 14:10 ---
Глупо, глупо ама сите го гледаа
И зошто сите го гледаа,затоа никој нема да го пушти пак. :sick:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Во ред, тоа што ти го кажуваш е критика, не станува збор за тоа. Не можеш да кажеш дека е добро ако мислиш дека е лошо. Постот се однесуваше на други, избришани се постовите зошто навлегоа во приватност и лични квалификации без никаква потреба.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
Досадно... Се надевам дека ќе се оправи со тек на време.

Kajgana Shop

На врв Bottom