Зошто ја играте WoW?

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Од коа видов тука во инсомниа,еден нездрав,требал да иде по риба,и нешто се скарале со тој неговиот пријател и не отишле.И овој будалиов,од толку што му се идело,си седнал на WoW да си фака риба...И тоа не 1,не 2,не 3,туку 8 саати!!!Да не видев јас немаше да поверувам...Така да....No comment.

Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
tie sto ja igraat znaat ja sakaat i definitivno se zavisni, tie sto ne ja probale NIKOGAS nema da razberat !!!

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
Lord of the rings online e podobra... a treba da izleze i Age of conan

Член од
15 јуни 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
FACA напиша:
Otkako krenav 3 70ki i imam uste 2 60ki se zaprasav zosto ja igram wow
verojatno site ja igrate za zabava
toa jas neznam ali za zabava moze da si najdes drugi online igri koi se free
Sto ti e gajle zaso ja igrame ?:PPPPPPP

R

Rikiboy

Гостин
Ako me prasate mene WOW E ZAKON BE DECKI kakov lord of the rings kakvi bakraci...WoW WoW i samo WoW...

Член од
22 август 2007
Мислења
155
Поени од реакции
0
zaso li ja igrame ???? poso e zavisna u pi^ku materinu ednska navlece li se na neja posle nema odtazuvanje ...

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Едина работа што е глупа во врска со WOW е тоа што се плаќа. Или играте на пиратски? Нема везе. Ја искрено не сум по RPG ама оваа изглеаше така интересна

Knele_S

A.Knezevic-Knele
Член од
20 октомври 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
ako igras na piratski nemozes da ja osetis vistinskata zabava i ne ti e tolku interesno na Piratskite serveri ..a dodeka na Originalnite Serveri e drugo ..Kolku poveke igras ...i se poveke ti se igra tie sto ja igraat stvarno ..me razbiraat

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
ја играВ од досада, немаше шо да правам и седнав... па станав зависен, по 10 саати сум киснел на компјутер....

а може да кажам зашо повеќе не ја играм? ќе си кажам де... :)
ја оставив зашо од таа зависност немав време ни за учење, ни за каков било друг живот. тие неколку месеци немав живот, не се замарав ни со пријатели, ни женски.... на прво место ми беше WoW...
ама после некое време се свестив и си викам, е*ати тинејџерскиот живот шо го водам, па од тогаш не сум седнал на неа, и подобро ми е...

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Паметно Наркос, ти текнало, си можел да заглавиш ептен. :)

Инаку сум играл малце, можеби 1 месец додека беше хит, а и тогаш не ја играв премногу... по 2 саати макс... инаку играта е направена за да те направи зависен од неа, затоа баталете ја додека можете, тешки глупости е. Инаку, запрашајте се... која ви е крајната цел во WOW? Зошто играте по 10-12 часа дневно? За левел? И после кога ќе го достигнете крајното ниво што ќе правите? Нема крај таа игра, затоа е и бескорисна и според мене глупава...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
бла бла бла , дибири дибири дибири ..... презирам луѓе што играат WOW , особено оние мрднатите кој скапуваат на играва и не знаат за живот

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5

Инаку сум играл малце, можеби 1 месец додека беше хит, а и тогаш не ја играв премногу... по 2 саати макс... инаку играта е направена за да те направи зависен од неа, затоа баталете ја додека можете, тешки глупости е. Инаку, запрашајте се... која ви е крајната цел во WOW? Зошто играте по 10-12 часа дневно? За левел? И после кога ќе го достигнете крајното ниво што ќе правите? Нема крај таа игра, затоа е и бескорисна и според мене глупава...
ова ме потсети на една епизода на South Park...побарајте ја и ќе видите...типчињата не излегоа од дома многу време за да ги дигнат хероите голем левел за да убијат еден друг играч зашо не можеле да играат од него зашо он ги кинел на нив. го скинаа, па некој праша шо ќе правиме сега кога сме на врвот? му кажаа сега ќе можеме да играме на раат :vozbud:
What's left???

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292

Епа не е баш така, секогаш искачаат нови quest-ови и нови епици, босови, експанзии итн. Коа ќе фатите 70lvl наместо да крипате ќе идете у инстанци за да соберете некој epic сет. Па кога ќе се напраите ѕверови и ќе ја имате цела опрема од сетот, ќе унапредувате ранк у battle grounds. И мал милион други работи, како водење на гилд, тргување, едноставно живеење у WoW. Играта вистински започнува на 70lvl.
А да ве прашам во single player игрите што праите? Се утепуеш од играње, играш против компјутерот, нема chat нема ништо, ја вртиш играта и толку. Џабе цело изгубено време.
А дали ќе се навлечеш на WoW или не, комплетно зависи од чоекот. Јас играв и фатив 70-ка, но никогаш не играв 10-12 часа дневно!:vozbud: Се зависи од вашиот карактер и од правилен распоред на времето!

Поз:helou:

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Ова е добро прашање зш да се игра WoW играта нема цел мислам може да има многу продолженија сега мислам после НОВА ГОДИНА ќе излезе ново продолжение до 80лвл играта нема цел се исто пак исто

Kajgana Shop

На врв Bottom