- Член од
- 2 октомври 2008
- Мислења
- 1.016
- Поени од реакции
- 50
Играта не е за луѓе со слаб карактер. Треба да знајш кога е доста. Ми текнува пред 3-4 години негде кога играв. Просечно по 12 сати а и поќе требаше за ранк 14, собрани 10 души друштво .. во едно скапано интернет кафе , јадевме, пиевме па и некој спиеја таму! Зошто ? Заради ранк 14 бе .. оружја ВАУ! Една година од животот помина .. Стани , WOW , на училиште 2 часа , WoW , легни , repeat. Ко најавија дека ќе ја вадат tbc малце се подзамислив .. ама пак . .ае играј гајле ти е . AV week ? Дупло хонор .. ајде цел викенд по 15 сати.. цепи.. така уште некој месец. Почнав да се прашвам самиот зошто играм по цел ден наместо да седнам за матурата да учам .. Неиграв некој месец, после пак почнав .. по 3-4 сати во денот. Од кога ја извадија и wotlk играв од радозналост. Го кренав карактерот 80-ка... играв по некој сат за кеф, ама и кефот ми помина..го извадија 3.0 пачот и толку доста ми беше .. немам од тогаш влезено. Иако нон стоп пратам шо се дешава со играта (јбг пола друштво уште игра),не ме влечи да влезам да играм.
Ако мислите дека покерот на фејсбук е зараза .. не ни помислувајте на wow:smir:
Ако мислите дека покерот на фејсбук е зараза .. не ни помислувајте на wow:smir: