Зашто сите женски што ги свиѓам се дигнати.![]()
Секој си има слобода на тоа како да се однесува, не може никој да нападне некој ако е дигнат, се додека не прави ништо лошо на некого. Најбитно од се е да знаат што сакаат, на пример знам едно девојче што уште од мала викаше ќе си најде богат маж, и еве на 20 години веќе го има тој богат маж, јас прв не би сакал да имам ништо со такво девојче поради таквите ставови затоа што се коси со сите мои норми но она го посакувала тоа и ете го исполнила, а тоа дали е ок или не е веќе морална норма, зависи кој како го сфаќа животот, сепак знаела што сакала и со тоа што била дигната не давала лажна надеж на ниедно машко како што прават многу "фини". Полошо е коа не се знае што се сака, баш еден другар периодов му се случуваше ваква случка со "фина" Скопјанка, јас од искуство му кажував као ќе заврши и ете така испадна. Машко-женските односи се длабока тема, најбитно од се е да знаеш да се цениш прво самиот себе и да знаеш да препознаеш она што вистински ќе ти одговара и кои се твоите можности, или као што викаат старите за секое тенџере има капачеВо денешно време поголеми се шансите да сретнеш вонземјанин, отколку да сретнеш девојка која не е дигната. Секоја чест на ретките исклучоци.![]()
Или ќе пишеш, ќе прочита и нема да враќа или ќе ти враќа роботски, да/не/не знам одговори со што ти убива желба да продолжиш повеќе. А такви максимум трпам ден или два и после нек си ебе матер.Во денешно време поголеми се шансите да сретнеш вонземјанин, отколку да сретнеш девојка која не е дигната. Секоја чест на ретките исклучоци.![]()
ти од каде потекнуваш си се прашал? Кој е твојот статус у општеството, вреди ли твоето мислење воопшто за некоја да се замара за тебе?Или ќе пишеш, ќе прочита и нема да враќа или ќе ти враќа роботски, да/не/не знам одговори со што ти убива желба да продолжиш повеќе. А такви максимум трпам ден или два и после нек си ебе матер.
Очекуваат принц на бел коњ, а самите потекнуваат од Дељадровце, Горно Којнско и Смојмирово...
Тоа е муабетот за што зборувам, земи блокирај го право и не губи време, ама јбг "фина" е она за да блокира.Или ќе пишеш, ќе прочита и нема да враќа или ќе ти враќа роботски, да/не/не знам одговори со што ти убива желба да продолжиш повеќе. А такви максимум трпам ден или два и после нек си ебе матер.
Очекуваат принц на бел коњ, а самите потекнуваат од Дељадровце, Горно Којнско и Смојмирово...
Секој си има слобода на тоа како да се однесува, не може никој да нападне некој ако е дигнат, се додека не прави ништо лошо на некого. Најбитно од се е да знаат што сакаат, на пример знам едно девојче што уште од мала викаше ќе си најде богат маж, и еве на 20 години веќе го има тој богат маж, јас прв не би сакал да имам ништо со такво девојче поради таквите ставови затоа што се коси со сите мои норми но она го посакувала тоа и ете го исполнила, а тоа дали е ок или не е веќе морална норма, зависи кој како го сфаќа животот, сепак знаела што сакала и со тоа што била дигната не давала лажна надеж на ниедно машко како што прават многу "фини". Полошо е коа не се знае што се сака, баш еден другар периодов му се случуваше ваква случка со "фина" Скопјанка, јас од искуство му кажував као ќе заврши и ете така испадна. Машко-женските односи се длабока тема, најбитно од се е да знаеш да се цениш прво самиот себе и да знаеш да препознаеш она што вистински ќе ти одговара и кои се твоите можности, или као што викаат старите за секое тенџере има капаче![]()
Кога сме кај допишувањето, го избегнувам овој начин на комуникација. И тоа од голем број на причини. Првин поради тоа што во реалноста преку комуникација ќе добијам подобра и поквалитетна слика за личноста. Друга работа е поради лошите искуства. Биди внимателен на оние кои употребуваат само убави зборови за тебе додека комуницирате виртуелно. Во 90 % од ваквите примери во реалноста се работи за тешки лицемери. Сум имал ситуации како што велиш дека враќаат само со да или со не и посочив дека ми пречи тоа. Ама џабе кога некои се ограничени како балкон и пак си тераат по старо.Или ќе пишеш, ќе прочита и нема да враќа или ќе ти враќа роботски, да/не/не знам одговори со што ти убива желба да продолжиш повеќе. А такви максимум трпам ден или два и после нек си ебе матер.
знам од кај потекнувам и не го кријам своето потекло. Можда живеам десетина години во Скопје, ама ниеднаш не сум кажал дека сум скопјанец, нити пак во иднина би рекол.ти од каде потекнуваш си се прашал? Кој е твојот статус у општеството, вреди ли твоето мислење воопшто за некоја да се замара за тебе?
Како бе да блокира. Па тој и е потенцијален пишувач следен пат коа ќе се начука или ќе му се приебе, па оваа ќе си го јача егото колку е јака и колку и пишуваат ама она ги одјебува со празни реплики. Ги држи на млако.Тоа е муабетот за што зборувам, земи блокирај го право и не губи време, ама јбг "фина" е она за да блокира.
Знам јас што е поентата, за тоа и зборував погоре, ваквите им се полни усти со осудување кон други девојчиња кои се послободни, кои менуваат дечковци, сите се курви за нив а они се најгаден тип на женски. Е на крајот од денот и не се они криви, криви се оние што и пишуваат, така да тоа дигнати што се коментираше погоре не држи вода.Како бе да блокира. Па тој и е потенцијален пишувач следен пат коа ќе се начука или ќе му се приебе, па оваа ќе си го јача егото колку е јака и колку и пишуваат ама она ги одјебува со празни реплики. Ги држи на млако.
![]()
Ете ме прочита, баш така им пишувам.Значи зависи од вашето понашање што ќе си добиете назад.
Ако пишеш zdravo mace lele jaka noga drzis auff da se vidime, се разбира дека никоја нормална нема да врати, па била и од Ропатово село. И се разбира дека одма на блок ќе идеш.
Не беше за тебе лично де, општо кажувам, да разјасниме некои работи пошто од тие таквите после излегуваат муабети. Ќе го блокнеш и оваа курва дигната е.Ете ме прочита, баш така им пишувам.
А посебно ми е драга фразата: "нога ли е, дрога ли е".