Ја имаш викнато воопшто на кафе сами или само си пишувате ? Тоа што она ти предложила да одите со дечко и заедно, може да ти испита реакција/одговор не го сваќај здраво за готово толку. Според муабетиве посветување песни едно друго, јас си викам овие 15-16 години во најдобар случај а вие 24 и 25Poso sum glup ete zatoa ! Zaljuben vo licnost so ima drug pokraj nea , zaljuben vo licnost sho me odbi a pak sekoj den me bara , zaljuben u licnost so go proveruva sekoe moe uklucuvanje i sho postira pesni za mene a ima drug pokraj nea , zaljuben vo licnost so mi kaza da izlezeme ja ona i DECKO I a znae deka ja sakam i ona mene * normalno deka go odbiv toa izlaganje * i uste ja sakam i sekoj den mislam na nea , a edinstveniot kontakt ni e preku postiranje pesni so posveta , ona so drug a ja sam ...jas iam gnev zaso ima drug i toa mi e prepreka , a ona... ne znam... se nadevam pomirno ke zaspijam otkako go pisav ova , gn
Ајде се јавија и овоштарите. Сливи, праски, кајсии уште нешто да не има. Нема род оваа година измрзнаа дрвцата.
Прегледај го приврзокот 241633
Прегледај го приврзокот 241634
Шо е најжалосно не е ич смешно, не знам како некој луѓе може така да се приврзуваат за некој како членов овде.@Turk, имаше една Ангела од Ѓорче што се однесуваше исто како твојава. Изгуглај ја.
Друже какви песни посветување бе, земи блокирај ја на секоја ебана социјална мрежа и мобилниот број, кога ќе ја сретнеш на улица само сврти глава или прави се улав кога ќе ти рече здраво, верувај дека ова во иднина гарант ќе наебеш за нејзе.Poso sum glup ete zatoa ! Zaljuben vo licnost so ima drug pokraj nea , zaljuben vo licnost sho me odbi a pak sekoj den me bara , zaljuben u licnost so go proveruva sekoe moe uklucuvanje i sho postira pesni za mene a ima drug pokraj nea , zaljuben vo licnost so mi kaza da izlezeme ja ona i DECKO I a znae deka ja sakam i ona mene * normalno deka go odbiv toa izlaganje * i uste ja sakam i sekoj den mislam na nea , a edinstveniot kontakt ni e preku postiranje pesni so posveta , ona so drug a ja sam ...jas iam gnev zaso ima drug i toa mi e prepreka , a ona... ne znam... se nadevam pomirno ke zaspijam otkako go pisav ova , gn
Не значи дека ако ебеш не си самЗошто бирачи нису јебачи...
Можеш да приложиш и некоја научна анализа, графикон или дијаграм во контекст на твојава теза? Благодарам.Не значи дека ако ебеш не си сам![]()
Можеш и ти да се обидеш уште еднаш да го сфатиш напишаното затоа што тоа не имплицира никаква потреба од научни студии.Можеш да приложиш и некоја научна анализа, графикон или дијаграм во контекст на твојава теза? Благодарам.
Се шегував малку, Анонче, аман, насмеј се за промена малку! Why so serious?Можеш и ти да се обидеш уште еднаш да го сфатиш напишаното затоа што тоа не имплицира никаква потреба од научни студии.