- Член од
- 10 август 2013
- Мислења
- 541
- Поени од реакции
- 929
Па како што можеш да приметиш, на повеќето во форумов, најбитната работа во врската на парот им е колата, а не им е партнерот, љубовта, романтиките, сексот, среќата, убавите моменти и да не набројувам. Како да колата е сѐ во животов на еден заљубен пар, па дајте гледајте го светов малку позитивно и најобично, а не се да ви биде паметот во материјалности, зарем материјалностите кои што ги имате ве прават да сте среќни, весели итн? Ако е така, алал да ви е на таквиот ви живот беден.Пилиња, не е до колата, до амбициозноста е. Имав дечко што имаше кола(ова апсолутно никогаш не ми бил некој фактор, најромантичните состаноци ми биле со пешачење и со точак), ама џабе кога на 30 години живееше со неговите и чекаше од мама и тате, а јас ставав бензин во колата затоа што лузерот беше невработен. Значи се бара амбициозност, партнер кој ќе гради заедно со тебе и нема да џаболебари. Претпоставувам многумина гледаат на колата како дел од амбициозност. Што знам...
Браво и за ова паметно девојче, кое што многу умно ви кажа, само вие што сте сељаци/сељанки во душа - и под итно секој во своето село од кај што сте дојдени да си се вратите, но џабе и таму тоа нема да ви излезе од главата и ќе мислите дека со материјалностите се ќе можете да си купите, ајде дами и господа, терајте по вашиот замислен пат на кој што нема долго да стигнете!
Убава Вечер Имајте!