pearl
..~..~..~..~..~..~..
- Член од
- 20 август 2005
- Мислења
- 2.651
- Поени од реакции
- 1.962
Значи, ако не ти пристапи, тогаш зошто не пристапува, ако ти пристапи директно, тогаш е премногу директно.Па кога си така директен и малку застрашувачки можеш да делуваш, можда се уплашиле од директноста
Кога би пристапил на поинаков начин, можда и поинаку би изрегирале.
Значи голема улога има при одлучувачкиот фактор кај женското е тоа како машкте пристапуваат, така да си знаете.
Жени!Значи, ако не ти пристапи, тогап зошто не пристапува, ако ти пристапи директно, тогаш е премногу директно.
![]()
Не биди пи.ка!Јас повеќе не пристапувам на девојка во кафуле, ако треба и цел живот нека дркам.![]()
Надвор од темата: како си го смислил nick name-ов секоја чест, увек гледам и го читам у други варијантиЗначи, ако не ти пристапи, тогаш зошто не пристапува, ако ти пристапи директно, тогаш е премногу директно.
![]()
Не сум го смислил, сум го позајмил од книга. Што би значело старо гаврин?Надвор од темата: како си го смислил nick name-ов секоја чест, увек гледам и го читам у други варијантистаро гаврин е најчестата
))
Врска немам битно како оние хипнотизирачкине слики ми делува цело време буквите ми се поместуваат кога го читамНе сум го смислил, сум го позајмил од книга. Што би значело старо гаврин?
Имам бе и јас суета.Не биди пи.ка!
Не биди емоционален као жена..пуштај се нека те одбиваат ти е гајле.. ќе си најдеш што ти требаИмам бе и јас суета.![]()
После ти ќе ми даваш совети во Дежурна Ординација?Не биди емоционален као жена..пуштај се нека те одбиваат ти е гајле.. ќе си најдеш што ти треба![]()
Немаш гајле бе, само фокусирај се на другаПосле ти ќе ми даваш совети во Дежурна Ординација?
Што бе рекол Стеф, не смееш корпата да ја сфатиш лично...После ти ќе ми даваш совети во Дежурна Ординација?
Готово, засрамих се и поруменех сега...Lux5 не знаеш што пропушташ.Luki Junior е грабаш-бегаш ...... со 200 на саат.Јас повеќе не пристапувам на девојка во кафуле, ако треба и цел живот нека дркам.![]()
![]()
У кафиќ тешко да ти каже да некоја мома. Требе на друг начин (как шо опишах у еден пост на претходната страница, требе ПР, социјални врски, контакти, за да биде нешто работа)Јас повеќе не пристапувам на девојка во кафуле, ако треба и цел живот нека дркам.![]()