Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Па кога си така директен и малку застрашувачки можеш да делуваш, можда се уплашиле од директноста :)
Кога би пристапил на поинаков начин, можда и поинаку би изрегирале.
Значи голема улога има при одлучувачкиот фактор кај женското е тоа како машкте пристапуваат, така да си знаете.
Значи, ако не ти пристапи, тогаш зошто не пристапува, ако ти пристапи директно, тогаш е премногу директно.

:)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јас повеќе не пристапувам на девојка во кафуле, ако треба и цел живот нека дркам. :cenzura:

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Значи, ако не ти пристапи, тогаш зошто не пристапува, ако ти пристапи директно, тогаш е премногу директно.

:)
Надвор од темата: како си го смислил nick name-ов секоја чест, увек гледам и го читам у други варијанти :) старо гаврин е најчестата :)))

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Надвор од темата: како си го смислил nick name-ов секоја чест, увек гледам и го читам у други варијанти :) старо гаврин е најчестата :)))
Не сум го смислил, сум го позајмил од книга. Што би значело старо гаврин?

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Не сум го смислил, сум го позајмил од книга. Што би значело старо гаврин?
Врска немам битно како оние хипнотизирачкине слики ми делува цело време буквите ми се поместуваат кога го читам :)) секоја чест кој го смислил

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Не биди емоционален као жена..пуштај се нека те одбиваат ти е гајле.. ќе си најдеш што ти треба :D
После ти ќе ми даваш совети во Дежурна Ординација?

L

Luki Junior

Гостин
Lux5 не знаеш што пропушташ.
Јас повеќе не пристапувам на девојка во кафуле, ако треба и цел живот нека дркам. :cenzura:
Luki Junior е грабаш-бегаш ...... со 200 на саат. :)
Готово, засрамих се и поруменех сега... :)
Може и побрзо, обожавам адреналинско бегајне... :icon_mrgr:

Една молба, може ли да не ја напаѓате така момата. Сега ми е малко незгодно коа ного човеци рипнахте да анализирате зборовето. :(:(

А предолзите за собиранката, најверојатно ќе отпаднат оти ќе патувам накај друго место нареднио ден, па вечерта не смеам да пеам (читај да се налокам), па најверојатно не можам да дојдам, и да се сретнам со момата.

У кафиќ тешко да ти каже да некоја мома. Требе на друг начин (как шо опишах у еден пост на претходната страница, требе ПР, социјални врски, контакти, за да биде нешто работа)

Kajgana Shop

На врв Bottom