simonce* напиша:spored mene mora da bidat prvi,pa maski ste ili ne ste.....
Kako nemam sreka da naletam nekade na tebe, da mi prijdes da vidam kako izgleda toa. Da vidam sto znaci Angelina Jolie vo zivo.MarthaGraham напиша:Кој чека бе???
Море ако ми се свиѓа, и ако осетам дека и ја му се свиѓам на него, нишо не ме спречува. Поготово ако сум малце налиена.Ама нормално мора да имам барем некаков филинг дека и спротивната страна е заинтересирана за мене (зависно од околностите, тоа многу лесно се приметува - особено од погледите, муабет, боди ленгвиџ и слично) и дека обидот ќе биде успешен, иначе не би имала ни мотивација да му пријдам.
И за сите машки а и женски шо тврдат дека така требало да биде - машкото да приоѓа прво, да ве прашам, зашто толку се палите на Анџелина Џоли?? Ја не се палам на неа ама да ве прашам вас, пошто све ми се чини дека една од нејзините карактеристики шо ја праи најсекси жена во очите на многу луѓе е баш нејзината агресивност и впечатокот што го остава на жена што приоѓа прва.
Не сум Анџелина Џоли во живо, немој да вреѓашJakov напиша:Kako nemam sreka da naletam nekade na tebe, da mi prijdes da vidam kako izgleda toa. Da vidam sto znaci Angelina Jolie vo zivo.![]()
Каква храброст брееееее....па не ќе одиш за ИракAnabela напиша:Jas nikogas ne sum odela do toa pravilo deka mora maskoto prvo da mi prijde. Koja e taa logika?
Ako mi se svigja tipot, ke soberam hrabrost i ke prijdam prva. Nema od sto da se plasam. Ili ke go fatam, ili ne. Treto nema. Se dodeka cekam nekoj da dojde i se da mi dade na raka, daleku ke stignam. Denes barem ziveeme vo moderno vreme i nema nisto strasno vo toa devojkata da prijde prva.
muabetov...bespariAnabela напиша:Jas nikogas ne sum odela do toa pravilo deka mora maskoto prvo da mi prijde. Koja e taa logika?
Ako mi se svigja tipot, ke soberam hrabrost i ke prijdam prva. Nema od sto da se plasam. Ili ke go fatam, ili ne. Treto nema. Se dodeka cekam nekoj da dojde i se da mi dade na raka, daleku ke stignam. Denes barem ziveeme vo moderno vreme i nema nisto strasno vo toa devojkata da prijde prva.