- Член од
- 24 ноември 2005
- Мислења
- 3.233
- Поени од реакции
- 391
-Кој ли знае што ќе е во прашање:raz:LouWeed напиша:....no i se slucuva devojki da ja prezemat igrata,mozebi od interes,mozebi od korist,mozebi za zabava......
-Кој ли знае што ќе е во прашање:raz:LouWeed напиша:....no i se slucuva devojki da ja prezemat igrata,mozebi od interes,mozebi od korist,mozebi za zabava......
Па тоа сигурно ти го кажале девојки без самодовреба,тотално зависни од мислењето на околината,несигурни...искрено ми е смешно некој да мисли така:icon_eek:The_Grim напиша:Ne site velat (citaj:zenite) deka mazite moraat da bidat prvi, zosto ako nekoe zensko bide prvo kao demek ke si ja pogazi gordosta....i site otstrana ke ja smetaat za kurva i za nametliva smizla....
во тоа име си врзав ПАНДЕЛКА.ThA-BiTcH напиша:Pa se dodeka se nametnuva toa mislenje deka maskoto treba sekogas da prijde prvo, kje bidete prvi na balkanotDaj be vie maskite dajte malku poddrzka za posramezlivite devojki eee
![]()
![]()
a be bile be ... site devojki go kazuvaat toa sto ti go kazuvas, a koga ke iskocis vo grad togas e sosema druga prikaska!Bile напиша:evo jas na primer:ako nekoj mi se sviga ne cekam da mi prijde prv jas go pravam prviot cekor,neznam zosto mozebi zosto sum premnogu brza,a so ima vrska koj e prv so mislis ti kazi prvo tvoe mislejne
E bas za ova zborev! Divne sto e tolku poestetski masko da se pusta na zensko? Ja ne gledam tuka niakva estetika!!!divine напиша:Не би требало да има правило кој кому да се пушта, иако поестетски е машко да го направи тоа. Е сега, јас никогаш не сум се пуштала никому ... барем не директно. Ако ми се свиѓа го наведувам на тоа да ми се пушти тој откако ќе увидам дека е слободен ... поинтересно ми е така:je:
Ja ne cekam nikoja da mi prijde! Ako nekoja devojka sto ne sum ja primetil mi prijde SUPER golem plus za nejze kako osoba!Bile напиша:nema vrska kako sto kazav pogore pak ke kazam ako mi se sviga tipot jas pravam prv cekor,nego me interesirase zosto na primer ti cekas taa da ti prijde i koja e poentata od toa.Spored mene so ima vrska koj e prv.No mislam deka e i do mentalitetot mislat slucajno da ne gi otkaci tipot posle ili da ne pomislat nesto demek kako "vidija kolku e lesna"
Има врска кој е прв баш поради тоа што го наведе ти.... дека дечкото ако ја откачи таа аутоматски е "лесна женска" :wink: .... а машко како машко... ке се пушти... ке јаде "корпа" и никому ништо... све си е нормално.... пуштањето е машка работа..... а заведувањето и наведувањето е женска работаBile напиша:Spored mene so ima vrska koj e prv.No mislam deka e i do mentalitetot mislat slucajno da ne gi otkaci tipot posle ili da ne pomislat nesto demek kako "vidija kolku e lesna"