Зошто ни е полесно се преку телефон да кажеме?

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
mozam preku telefon da zboram,ali koga gledam direktno vo oci pofino mi e.Poveke raboti mozam da kazam i da objasnam
 

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Zavisi od situacijata... samo ke kazam deka 80% od celosnata percepcija covekot ja formira i bazira preku setiloto za vid...
 
Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..полесно е преку телефон...мсн..и нензам ред др ствари..незнам заш..:wink:..ама ипак у живо..хмм појче емоције бре делуаа....:pipi:
 

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
Mnogu mi e poteko po telefon, nekako podobro mi ide vo cetiri oci..vaka po telefon nekako detski mi deluva...ne znam..
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.495
Мене воопшто не ми е полесно преку телефон, дури и не правам муабети толку. Ни по телефон, ни преку некој од месинџерите.
Ништо не ме чини да излезам, да се најдам и да се видам со личноста која ми треба. Најважно ми е тоа што ќе знам дека на личноста се` е во очи кажано.
 
A

Anck-Su-Namun

Гостин
Зависи од тоа што имам да го кажам. Некогаш ми е полесно преку телефон, смс, мсн и сл, а некогаш во лице. Се` зависи од тоа за што станува збор.
 
Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Мене ми е најглупаво по телефон..Пак преку мсн со другарки да има некој муабет ми е глупаво,а не пак некој посериозен...Секогаш практикувам лично нештото да го кажам...И дури сега деновиве треба да се јавиме кај некој само за да закажиме некои часови за гитара(не за мене)И не можам,некако страм ми е,а да го видам лично ќе му речам,немам гајле...Не знам зошто ама не практикувам телефонски разговори освен ако нема друг начин...
 
Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Не ми е мене полесно преку компјутер...сакам лично ако ме изнервира некој да му ја вржем една а вака треба по тастатура да лупам...
 
D

DeviL_32`

Гостин
полесно ли ти е да кажиш преку телефон: Мамооо дај да ти се пофалам 2јка тестот и дома удри дајре до сабајле
 

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.337
Поени од реакции
2.224
Па за некој страмежливко како мене, по телефон е полесно ама не сум користил телефон многу до сега во некој прилики користам, а во некои не им кажувам у очи. :toe:
 
Член од
31 март 2008
Мислења
2.552
Поени од реакции
1.812
зоштоо?

зошто кога сте до некое куче понизно ве гледа, а веќе следниот миг кога сте оддалечени тоа почнува бесно да лае?

поради немање храброст
 

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Дали е фактот што двајцата што разговараат не се физички во една просторија и дека така не можат ништо да си направат. Плус не се гледаат очи во очи, а многу е тешко на некој а му кажете нешто лошо и да го глеате во очи, чудно осеќање.
 

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Eбем ти полесното. :icon_lol: Држи слушалицата со една рака, држи со друга рака, мењај уво, чачкај нешо трето у меѓувреме, па на рамо со глава држи ја, па чеј, ми се стоп(л)и оваа страна фацата, другата, па ќе падне, па шо се деси?!, па батериите барај ги, па мести ги, па стисни копче безвезе, па ќе се уклучи нешто шеснаесто ( ја и моите образи :icon_lol: ), па некој се придерава од таму, па музика си пушта, па не можеш да чуеш, па тебе те прашуваат што забога правиш со телефонот ( :icon_lol: ), зашто саат време из мисинг и кога конечно пустиот ќе биде ослободен. :icon_lol:

Ипак, пеглам по телефон. :pos:
 
Член од
22 јули 2008
Мислења
93
Поени од реакции
2
Mrazam da razgovaram po telefon...telefonski samo plan za vecer...i tolku..Mene mi odgovara msn,zasto najlesno se izrazuvam pismeno...Ali preferiram oci vo oci,bez licemerie,otvoreni karti...Ne e sekogas lesno,zavisi od muabetot,ali nikogas ne bi pravela vazen muabet po telefon,ili sms...osven ako mora mora...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom