RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
За првото болдирано,се однесува на оние кои пишувале.Преку глава ми е да читам коркачења кои секогаш се сведуваат на едно те исто,вие жените секогаш мислите на од корист,трчате по пари,не знам ти што.ај бе шо не напраи, животни???
е вака сега, од кај измери дека има ретко вакви машки жити се???
толку колку што има машки варачи толку има и женски (приближно, да се разбериме)
еее колку женски сум сретнал, што варале,
а и неколку примери имам: што се скаруваат со дечкото заради варање, и пак го изневеруваат
и да речам после женските немаат срце???
има многу паметни и супер машки
само во вас е проблемот
е сега ќе ти кажам зошто: Се палите на тоа дека е откачен, треси глупости, се однесува како животно тоа вас ве пали...
а да е мирен, да ја почитува девојката и да е човек со еден збор кажано, за вас не чини, глуп е... (епа самите сте си криви, што не сте се упознале со ВИСТИНСКИ МАЖ)
Но јас со тоа не велам дека мажите се полоши од жените баш напротив сакам да ви кажам дека сме еднакво добри и лоши.
Во тешка заблуда си за овој стереотип за лошите момци тоа е стар филм и прележана болест,барем јас не познавам женско што се пали на такви типови.Ама може познаваш ти.
П.С Не скокајте одма во напад.Никогаш не го бранам ниту напаѓам само едниот пол.