Зошто имате потреба да флертувате и изневерувате?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ednagood, vidi mi avatar i posle ne reci deka imam oko za flert?

P.S. Lajce nalikuva na gjakon u crkva, klisar ili pop, batali.

P.P.S. sekoja mila nasmevka, ubav zbor, kompliment koj e namesto, znaci poveke od bilo sto ako izmami nasmevka na liceto na sobesednickata!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Немаме таква потреба. Барем јас немам. И за таквиот став не придонел само фактот што сум осетила на своја кожа како е, туку од секогаш сум го имала тоа мислење за неверството. Никогаш, ама баш никогаш не сум помислила на изневерување. Ако веќе ми дошло до друг дечко, сметам дека е многу подобра опција да расчистам со првиот, па после да правам што ќе правам. Што мене лично, уште еднаш да напоменам - не верувам дека некогаш ќе ми се случи. Просто е. Кога сум со некој - со тој некој сум до крај. Толку е.

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
So decko mi idam 2 ipol godini, i go nemav izvarano niednas do pred 5 dena...:toe: A go izvarav zatoa sto se slucija nekoj raboti sto mnogu me povredija, i plus jas ne studiram vo Sk, a on e tamu. I ete go izvarav, ama uopste ne mi e tesko.. Ne znam sto mi stanalo u posledno vreme. A on mene me ima varano, pa ustvari radi toa i go izvarav, poso trpev i mi pukna film, i sea mi stana interesno da go varam:kesa:, i ve molam nemojte da me sudite odma...

A flertuvam koga nema so drugo da se prai. Ali najcesto go pravam toa se nekoi bivsi..

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
**The Beauty** напиша:
So decko mi idam 2 ipol godini, i go nemav izvarano niednas do pred 5 dena...:toe: A go izvarav zatoa sto se slucija nekoj raboti sto mnogu me povredija, i plus jas ne studiram vo Sk, a on e tamu. I ete go izvarav, ama uopste ne mi e tesko.. Ne znam sto mi stanalo u posledno vreme. A on mene me ima varano, pa ustvari radi toa i go izvarav, poso trpev i mi pukna film, i sea mi stana interesno da go varam:kesa:, i ve molam nemojte da me sudite odma...
Ubavo e da smenish nekogash! Za da vidish do kade stignal svetot. Monotonija ubija!!! :)
Da zi kazam moe mislenje za temava: Vo princip flertot e ubava rabota za celokupniot zivot od prichina shto togash (barem mene taka mi se chini) lugeto se nekako posikreni i porealni taka da ,primer, da zavrshish nekoja rabota lichnosta e od sprotivniot pol mnogu pobrzo ke zavrshish so nekolku slatki zbora, koga imash maka (tezina) na dushata mnogu polesno ke projde so lichnost od sprotivniot pol so koja ne si vo sekojdneven odnos... Ima milion sluchai ama pomaga za se!!! E sega veke neverstvo!?!?! Zavisi od situacija. Ne opravduvam vo celost ama....

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
**The Beauty** напиша:

A flertuvam koga nema so drugo da se prai. Ali najcesto go pravam toa se nekoi bivsi..

Светот сака промени ! си се променила и ти
ВО љубовта треба да играш променливо само така ке бидеш срекна :vozbud:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
SCORPIO__20 напиша:
Или несреќна.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
SCORPIO__20 напиша:
јас играм непроменливо во љубовта па среќен сум... скоро 4 години...
промените не се правопропорционални со среќата во љубовта(ова не е закон). се е релативно. можат да бидат а можат и да не бидат.

R

Razorblade Kiss

Гостин
Dzings напиша:
Ubavo e da smenish nekogash! Za da vidish do kade stignal svetot. Monotonija ubija!!! :)
Da zi kazam moe mislenje za temava: Vo princip flertot e ubava rabota za celokupniot zivot od prichina shto togash (barem mene taka mi se chini) lugeto se nekako posikreni i porealni taka da ,primer, da zavrshish nekoja rabota lichnosta e od sprotivniot pol mnogu pobrzo ke zavrshish so nekolku slatki zbora, koga imash maka (tezina) na dushata mnogu polesno ke projde so lichnost od sprotivniot pol so koja ne si vo sekojdneven odnos... Ima milion sluchai ama pomaga za se!!! E sega veke neverstvo!?!?! Zavisi od situacija. Ne opravduvam vo celost ama....
Убава работа?!Да,да му се излижиш на шефот на пример за да ти даде повисока плата,да добиеш нешто без притоа да дадеш некое покритие.Е не функционира секогаш така.Ценам извојувана победа,а не од да се изразам вака:лизни-мазни поглед.Во ова можеш да ставиш во прашање и нечии чувства.
Искреноста и реалноста се доблести на една индивидуа.Тоа што ти го наведуваш горе е површна пумпа на твоето јас,да оставиш незнам,некој впечаток кај некој со тоа што ќе покажеш дека си ''искрен'' или ''реален''.Зборување напамет такаречено.Се познаваат таквите личности.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Razorblade Kiss напиша:
Убава работа?!Да,да му се излижиш на шефот на пример за да ти даде повисока плата,да добиеш нешто без притоа да дадеш некое покритие.Е не функционира секогаш така.Ценам извојувана победа,а не од да се изразам вака:лизни-мазни поглед.Во ова можеш да ставиш во прашање и нечии чувства.
Искреноста и реалноста се доблести на една индивидуа.Тоа што ти го наведуваш горе е површна пумпа на твоето јас,да оставиш незнам,некој впечаток кај некој со тоа што ќе покажеш дека си ''искрен'' или ''реален''.Зборување напамет такаречено.Се познаваат таквите личности.
Ne slushaj gatelec slushaj patalec! :)
Chuvstva samo so domashnite, se ostalo batali, ako gi imash ponishti gi! SE E VALKANO I SMRDI!

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...sborite,zborite samo,zavodnici dragi za flert i izneverki a ova curive samo ne kritikuvaat i ni dishat u vrat, deka ne bilo toa u redu, ama...koj kuti si prai...kuche sto lae ne kasa...taka mi izglea ovaa cela rabota...hahahaaaa...ili se lazam...kojznae mozda e taka???,ne vikam deka ne e...

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Најголемото прашање останува.
Зошто мора да се прашува зошто има некој или некоја потреба да флерта и изневерува?
А, зошто?

R

Razorblade Kiss

Гостин
Dzings напиша:
Ne slushaj gatelec slushaj patalec! :)
Chuvstva samo so domashnite, se ostalo batali, ako gi imash ponishti gi! SE E VALKANO I SMRDI!
Интересно,денес секој е бесчувствителен и смрдлив.А зошто?Сите одат по тој редослед кој го е*е ако ме изневерил ќе му вратам со иста мера.И тоа ти велиш бесчувствителност?Напротив ова покажува дека си ранлив,и дека те погодуваат такви работи(нормално и мене би ме погодило ако се случи такво нешто)ама не е тоа решението,верувај.Колку и да изневерувањето пружа задоволство(не гледам каде е тоа задоволство ама ај:tapp: )на крај онакаќе се почувствуваш дека нешто пак не е во ред.Тоа се нерасчистените сметки.И на крај краеви,подобро игнорирај,отколку да се спушташ на нечие ниво.Сите во Вардар,па ајде и јас,ајде бре.:jaj:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Анастазија напиша:
Чекај, не може заедно да ги напишеш флертување и изневерување. Премногу е различно, и причината и последиците се други...
Потреба од флерт. Па... Тоа не би го нарекла потреба. Баш вчера со дечко ми го правевме овој муабет. Едноставно интересно ти е, некој друг ти посветува внимание, на некој начин си правиш да ти е забавно а при тоа не повредуваш никој. Не се поминуваат никакви граници, нема причина да чувствуваш вина, знаеш што правиш... Последици - поголема самодоверба и можност „да не ти здосади сопствената книга и библиотека”.
Изневерување - да, тоа е проклето одвратно! Не гледам никаква причина да изневеруваш некој кој го љубиш. Нема поента. Доколку толку си сигурен дека сакаш да легнеш нешто - не ја сакаш личноста со која си, не ти е доволна...
и со флертот се повредува, личноста со која си флертала а и исто така личноста што ја сакаш - доколку дознае, сепак флертот наведува на изневерување т.е. самата си кажа ти здосадува од твојата постојана љубов - библиотека и идеш читаш други ама не ги зимаш за тебе нели?
Психичката болка е посилна од физичката во некои случаеви.

Necrophilia напиша:
и со флертот се повредува, личноста со која си флертала а и исто така личноста што ја сакаш - доколку дознае, сепак флертот наведува на изневерување т.е. самата си кажа ти здосадува од твојата постојана љубов - библиотека и идеш читаш други ама не ги зимаш за тебе нели?
Психичката болка е посилна од физичката во некои случаеви.
со ова сакав да кажам дека флертот секогаш се прави свесно, изневерувањето во некои случаеви е и несвесно.

Kajgana Shop

На врв Bottom