Зошто девојките сакаат да ги молиш?

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
Luge ne mi e jasno shto e toa molenje ...??
Ova bi trebalo da odi nekako vaka ... Ako devojkata na prv pogled na smetash vredna i sakash da ja dobiesh kako "tvoja" za ponatamoshna vrska ke se potrudis malce okolu nea no ni odblisku toa ne bi go narekol molenje, no ako e nekoja sponzorusha ... ondak molis ? Jas bi rekol ne.... ili go dobivash toa shto go sakas ili zaminuvash.. ako molis nekoja takva togash nalikuvash na ochaj ... Jas bi rekol deka nema devojka koja saka da ja molis, ima devojka koja saka da se potrudis malce okolu nea, ako i se dopagash toa "molenje" nema da trae dolgo no ako ne togash ke se potrudis malce povejke ... mozes i na kolena da padnes no rezultatot ke bide ist :)

F

filmadzijka

Гостин
Ако девојката те „тера“ да ја молиш, тоа значи 2 работи:
или
1) имаш шанси: и се допаѓаш ама не е сигурна во тебе - не си поминал на испитот од прва, па те пушта на поправен, па уште еднаш, па уште еднаш ... како кога имаш привезок со 25 клуча а само со еден се отвора вратата :tapp:
или
2) немаш шанси: те малтретира од чист садизам - да види колку ниско можеш да паднеш :tv:

Serpico напиша:
Disclaimer: Машко сум. Зборувам општо. Aнализирам. Фала :)

Молењето е крајниот нус продукт на лошо темпираната ....

И според мене постои една основна цел... желбата да се почувствуваме посакувани! Да се осети таа потреба која некој друг ја има кон нас.

Е сега, проблемот е во тоа што ...
----------------------------------------------

Серпико, еден женски совет од дада: Мислам дека со тоа „црното” кажуваш се. Ти си мноооогу ОК :zver:,
ама немој да тупиш братко :helou:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Девојки има од секој тип, па и немора да значи дека се од тој фиксен ''тип''-да очекуваат/да сакаат да ги молиш, едноставно се зависи од ситуација и расположението во кое ќе ги начекаш.
filmadzijka напиша:
Ако девојката те „тера” да ја молиш, тоа значи 2 работи:
или
1) имаш шанси: и се допаѓаш ама не е сигурна во тебе - не си поминал на испитот од прва, па те пушта на поправен, па уште еднаш, па уште еднаш ... како кога имаш привезок со 25 клуча а само со еден се отвора вратата :tapp:
или
2) немаш шанси: те малтретира од чист садизам - да види колку ниско можеш да паднеш :tv:
во врска со цитатов само ќе кажам:тачно!
е сега, за мене зборам, девојка да молам-нема шанси! може да доведе до мислење(кај нејзе) дека сум опсесивен! на крај краева-шо се занесувате толку бе? немој да мислиш дека си единствена! а тоа што го бараш, молењето, не ти дава никакви поени кај мене, а и многу со определба како мојава верувам. баш тоа доведува до тотално спротивен ефекат! сака да ја молам? еве еден случај со една девојка: и се ставав јас нешо, ова она, и видов дека сака да се извољева со мене(да ја молам), ама тука ставив крај пошто незнаев дали ќе биде првата или втората причина од горенаведените две. после некое време, ја глеаш, кругот се сврти и она иде кај мене! смеење! ме молеше, ме доби(односно јас тоа од нејзе што го сакав), па погодете што понатаму? мислам дека ви е јасно!
мене, лично, ми е поубаво кога осеќам дека примам позитивни сигнали од девојката, и ТОА ме тера јас да се осеќам убаво и да се ТРУДАМ во врска со нејзе! тоа, ако ти пушти водичка и се деси нешто наскоро(зборам без молење) незначи дека е лесна девојка!!! глупости!!! ако мислите спротивно на ова-мислите грешно!

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
1 da toa e tocno sto sakame masko da se bori za nas.toa e tocno.ako nekoj te saka ke se bori za tebe.ja taka go iam svateno.a ako nekoj me moli toa znaci deka jas ne sum go prifatila,ako sum go prifatila togas ke sme bile zaedno i nemal a me moli.a da SAKAM nekoj da me moli toa vise e drugo....

A ne ti dadov odgovor :))))))))))). ko 1 ako nekoja bara da ja molis ona saka da ti dokaze deka ne e lesna i deka deka treba da pomine mnogu vreme za da ja molis....za da bide so tebe.A ako vise odma te prifati ti ke mislis deka e k***a.takvi ste maskite.ko 2 nie ne sakame da ne molite tuku da vi pokazeme deka ne sme lesni.ako ti stana nesto jasno......haha:)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
зашто сакаат да ги молиш?

па прво бидејки девојките кои пагаат на првиот чекор најчесто од машките се наречени лесни девојки....

втотро-послатко е да добиеш нешто за кое си се потрудил повеке...

и трето-девојките овожаваат да бидат посакувани...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
filmadzijka напиша:
Серпико, еден женски совет од дада: Мислам дека со тоа „црното” кажуваш се. Ти си мноооогу ОК :zver:,
ама немој да тупиш братко :helou:
Фала дада. Црното рулз.:smir:

Туп, туп туп туп туп;

Туп туп!

Член од
10 март 2007
Мислења
242
Поени од реакции
46
Викторгг напиша:
Од повеќегодишното искуство со спротивниот пол ми стана јасно дека за да постигнеш интимна интеракција од трет вид понекогаш (читај многу често) мора многу да се потрудиш. Јасно е дека и девојките го сакаат истото, ама ете обожаваат да ги молиш, а тие тоа политички коректно го нарекуваат “Да се бориш за нив“. Во ред, ќе играме по ваши правила, само кога на крајот ќе направиме се за вас и “ќе се избориме“, не се чудете што сме ве шутнале како последен партал. Напорни бевте од почетокот.
Да, поентата на темата... Дали вие “се борите“ или попрво би барале друга девојка...
Девојки... зошто го правите тоа???
sakaat da vidat kolku si uporen , kolku ke se boris , toa im e test

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Епа сакаат тоа е.toae:

Ама проблемот е што молењето најчесто е џабе потрошено време и нерви. toae:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
ПрИтИ_гРл напиша:
зашто сакаат да ги молиш?

па прво бидејки девојките кои пагаат на првиот чекор најчесто од машките се наречени лесни девојки....

втотро-послатко е да добиеш нешто за кое си се потрудил повеке...

и трето-девојките овожаваат да бидат посакувани...
Се согласувам со ова!!И башка најчесто девојките сакаат кога им се обрнува малце поише внимание и кога за момент ќе се почувствуваат центар внимание.
За болдираново така е само што обично за оние работи за кои си се потрудил поише и кога ќе ги добиеш не ти се више така интересни како што ти биле:toe:

P

Princ

Гостин
Само бидете свесни дека тоа е нож со две острици.
Сметам дека во една врска треба да се биде многу искрен со чувства. Ако некој те сака, а и ти него, не си се лажи него/неа и себе. Без разлика колку тврд задник и крената цицка имаш. Да речеме ќе ја добиеш таа девојка, но што кога ќе ја видиш вистинската ТАА, вистинскиот нејзин целулитски задник? Не си играјте со такви работи. Бидете искрени со вашите чувства, искажете ја вашата љубов према некого. Само така ќе стигнете далеку. И не си ги кревајте акциите дека тие знаат и да паднат. Ризична игра во секој случај.

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
CuCeNcE напиша:
Се согласувам со ова!!И башка најчесто девојките сакаат кога им се обрнува малце поише внимание и кога за момент ќе се почувствуваат центар внимание.
За болдираново така е само што обично за оние работи за кои си се потрудил поише и кога ќе ги добиеш не ти се више така интересни како што ти биле:toe:
Sakash da kazes ke pomine merakot ili ... ? Jas ne bi se soglasil bash so tebe tuka , zatoas shto ona shto si se potrudil da go dobiesh i si videl nekoja teshkotija okolu toa treba da znaes da go cenis ... i da go neguvash, cuvash ...
:smir:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
HaRdToGeT напиша:
Sakash da kazes ke pomine merakot ili ... ? Jas ne bi se soglasil bash so tebe tuka , zatoas shto ona shto si se potrudil da go dobiesh i si videl nekoja teshkotija okolu toa treba da znaes da go cenis ... i da go neguvash, cuvash ...
:smir:
Не, ако се работи за месечна плата за која многу си се трудел, ќе ја цениш. А ако се работи за девојка која подоцна ќе ти мрчи околу нејзиниот циклус... ќе знаеш дека си потрошил време залудно.
Извенете вака шовинистички што изгледам, ќе се сменам, само во таков изнервирано-разочаран период сум...

Kajgana Shop

На врв Bottom