Зошто девојките сакаат да ги молиш?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас несакам да ме молат за ништо,ако сакам да го направам тоа ќе го направам и нема многу замарање околу тоа,но ако несакам,џабе е и молење и сите пропратни патетични елементи.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Викторгг напиша:
Од повеќегодишното искуство со спротивниот пол ми стана јасно дека за да постигнеш интимна интеракција од трет вид понекогаш (читај многу често) мора многу да се потрудиш. Јасно е дека и девојките го сакаат истото, ама ете обожаваат да ги молиш, а тие тоа политички коректно го нарекуваат “Да се бориш за нив“. Во ред, ќе играме по ваши правила, само кога на крајот ќе направиме се за вас и “ќе се избориме“, не се чудете што сме ве шутнале како последен партал. Напорни бевте од почетокот.
Да, поентата на темата... Дали вие “се борите“ или попрво би барале друга девојка...
Девојки... зошто го правите тоа???
Затоа што не го правиме.Зборувам во случај кога врската е официјална. (на мување ретко која ќе даде,не дека нема и такви :pos:)Јас сакам,тој сака.Нејќам да ме моли.Нејќам да го молам.Го правиме она што го сакаме.Унга-бунга.Пештерска филозофија.

Izmrznan_Zajak

I spank Bunnies
Член од
28 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
1
Vidi sea,edno da ti kazam.Ne mozes oficjalno da kazas oti sie devojki tolku sakat da gi molis,ima gi razni,ama u glavno taj i e genot be,nemozes protiv toa.Maskoto treba da si ima svoj pristap,podominanten...see relativno,zavisno od situacijata

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Скулгрл напиша:
Затоа што не го правиме.Зборувам во случај кога врската е официјална. (на мување ретко која ќе даде,не дека нема и такви :pos:)Јас сакам,тој сака.Нејќам да ме моли.Нејќам да го молам.Го правиме она што го сакаме.Унга-бунга.Пештерска филозофија.
:pos: Закон!.
Туку, сте се запнале сите секс секс секс. Само секс ви се врти во глава. Или тоа до мене е, само мене ми се чини дека секој муабет на секс го вртите. Јас никаде не спомнав секс(додуша ни вие, ама такви муабети некои вртите). Не зборам за секс, туку до... ”официјализирањето” (ако е тоа правиот термин) на врската.
Izmrznan_zajak напиша:
Vidi sea,edno da ti kazam.Ne mozes oficjalno da kazas oti sie devojki tolku sakat da gi molis,ima gi razni,ama u glavno taj i e genot be,nemozes protiv toa.Maskoto treba da si ima svoj pristap,podominanten...see relativno,zavisno od situacijata
Секако дека се е релативно, ама бидејќи Ајнштајн умре... па да разрешиме некои работи. Нормално дека сите сме различни, но во глобала мажите и жените имаат тотално дијаметрален начин на размислување и однесување. Ова што го зборам, е дел од однесувањето на дел од жените. Во ред, на форумов сите девојки се без предрасуди, а сите мажи се фини момци и не тепаат, пцујат, плукаат по улица и се фалат од девојките со кои имале секс... :tapp:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
:nesvest:

Тоа што ми оди на живци е да ме моли некој ако јасно и гласно сум (по)кажала што (не) сакам. Секогаш имам цврст став и стојам на тоа, па молењето воопшто не помага.

Фала богу знам што сакам и секако дека нема да го сменам тоа со молење.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Fortune напиша:
:nesvest:

Тоа што ми оди на живци е да ме моли некој ако јасно и гласно сум (по)кажала што (не) сакам. Секогаш имам цврст став и стојам на тоа, па молењето воопшто не помага.

Фала богу знам што сакам и секако дека нема да го сменам тоа со молење.
Е да, молењето го заборавив. Што ви е, зар некој ви клекнува на колена и ви вика “ Те молам биди со менеееееееееееееее...“. Мислам на оноа уиграно мољакање. Притаено. Таа се смешка, тој дуби на трепавици за неа...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
А зошто малку труд околу девојка за идна врска или секс, мора да значи молење??? Па и околу дечко нека е, сеедно ...

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Мојата филозофија во животов е дека се што е во врска со љубов или каков и да било однос со женско треба да биде спонтан бидејќи само така има мерак во работата, ако нешто е не е спонтатно, односно на некој начин наметнатао , нема мерак во тоа. Прибидејќи молењето е еден вид принудување, наметнување, и не соодветствува со една ситуација која спонтано се развива, мене ми создава одбивност. Така да, да молам некоја за да идам со неа ми е онака без мерак и повеќе ми делува ко ради реда. Токму поради ова најверојатно не сум имал досега девојка. До сега најмногу двапати сум прашал, третпат кај мене нема, чим на втор пат не реагира на некоја понуда која би водела кон неков спонтан развиток на „вечерта” баталам. Може моја грешка, може типката навистина сакала, ама веќе по вторпат одбивање мене лично ми се руши меракот и баталам.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Викторгг напиша:
Е да, молењето го заборавив. Што ви е, зар некој ви клекнува на колена и ви вика “ Те молам биди со менеееееееееееееее...“. Мислам на оноа уиграно мољакање. Притаено. Таа се смешка, тој дуби на трепавици за неа...
Уште тоа фали да го прави, да клекнува.
Ама зошто да го прави некој тоа бесење на трепавици ако види дека нејзе не и` годи тоа?
Ајде, ако забележи дека нејзе и` одговара тоа, па ете ќе и` оди по гзот, во ред.
Јас па некои не можам да ги сфатам зошто мољакаат (што викаш ти) ако јасно и гласно им кажеш дека џабе го прават тоа. Односно, сигурно ќе молиш таму каде што ќе видиш дека има шанси да успееш.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
најлошо е кога ја молиш само затоа што она си имала план со уште 2-3ца па неможе да се реши типката(на другари мои им се има десено овоа-ама дечките се упорни:pos2:)
:helou:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Fortune напиша:
Ајде, ако забележи дека нејзе и` одговара тоа, па ете ќе и` оди по гзот, во ред.
Епа не е во ред, токму тоа го зборам. Зошто е во ред? Зошто треба да и се оди по гзот? Зошто ако нејзе тоа и одговара не рече, океј ми се допаѓаш ајде да продолжиме на друго ниво?! Во тој случај е во ред. А ако и покрај тоа што момчето се труди и што вика Бацилус после два обиди сеуште нема еднаков фидбек, тогаш или се баталува, или девојката навистина ни се допаѓа па се трудиме додека не ја добиеме(до бесвест). Но колку и да е убава и ние имаме чувство за емоционална убавина. А за да вратиме мило за драго, знаеме по недела-две да направиме муабет од типот “Не ни оди муабетот, сексот е добар ама...“
Знаеш, никој со здрав разум и грам мозок нема да продолжи да “мољака“ ако јасно му се каже “дечко, ain`t gonna happen`“.
А на крај краева... мислам дека се глупирам со темиве. Имав една ваква слична претходно... ме направите ментален :lud: Мислам дека ќе прекинам со темиве :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Викторгг напиша:
Епа не е во ред, токму тоа го зборам. Зошто е во ред? Зошто треба да и се оди по гзот? Зошто ако нејзе тоа и одговара не рече, океј ми се допаѓаш ајде да продолжиме на друго ниво?! Во тој случај е во ред. А ако и покрај тоа што момчето се труди и што вика Бацилус после два обиди сеуште нема еднаков фидбек, тогаш или се баталува, или девојката навистина ни се допаѓа па се трудиме додека не ја добиеме(до бесвест). Но колку и да е убава и ние имаме чувство за емоционална убавина. А за да вратиме мило за драго, знаеме по недела-две да направиме муабет од типот “Не ни оди муабетот, сексот е добар ама...“
Знаеш, никој со здрав разум и грам мозок нема да продолжи да “мољака“ ако јасно му се каже “дечко, ain`t gonna happen`“.
А на крај краева... мислам дека се глупирам со темиве. Имав една ваква слична претходно... ме направите ментален :lud: Мислам дека ќе прекинам со темиве :)
Не биди сигурен во ова. Туку убаво кажа, таквите веќе не се при здрав разум.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Да бе. Тие од 10те порниќи се со здрав разум
Ноу мољакање. Хард кор паундинг.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Викторгг напиша:
Епа не е во ред, токму тоа го зборам. Зошто е во ред? Зошто треба да и се оди по гзот? Зошто ако нејзе тоа и одговара не рече, океј ми се допаѓаш ајде да продолжиме на друго ниво?! Во тој случај е во ред.
Муабетот ми беше... ако веќе има надеж, т.е. таа му дава надеж тој да мољака, тој ќе се надева дека ете ќе бидне конечно тоа „друго ниво”.
И мора да рече „Ми се допаѓаш, ајде да продолжиме на друго ниво”?
Ако нејзе и` одговара да ја моли, ако тој продолжи со тоа, значи и нему му одговара да ја моли. Си се нашле де, па се надополнуваат.
Викторгг напиша:
Знаеш, никој со здрав разум и грам мозок нема да продолжи да ”мољака” ако јасно му се каже ”дечко, ain`t gonna happen`”.
Се согласувам.
Само, желбата за нешто раѓа надеж за остварување на истата. Некогаш не мора да му дадеш на некој повод да се надева, може самиот да си го создаде.

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Stvarno ej.Sto zena ke bese taa ako saka da ja molis?Definitivno ima nekakov kompleks na namalena vrednost ili frustracija od detstvo.Ja nejkam ni da me molat ni da molam.Prasanjeto se znae koe e.Odgovorot moze da bide da ili ne.

Kajgana Shop

На врв Bottom