Затоа што не го правиме.Зборувам во случај кога врската е официјална. (на мување ретко која ќе даде,не дека нема и таквиВикторгг напиша:Од повеќегодишното искуство со спротивниот пол ми стана јасно дека за да постигнеш интимна интеракција од трет вид понекогаш (читај многу често) мора многу да се потрудиш. Јасно е дека и девојките го сакаат истото, ама ете обожаваат да ги молиш, а тие тоа политички коректно го нарекуваат “Да се бориш за нив“. Во ред, ќе играме по ваши правила, само кога на крајот ќе направиме се за вас и “ќе се избориме“, не се чудете што сме ве шутнале како последен партал. Напорни бевте од почетокот.
Да, поентата на темата... Дали вие “се борите“ или попрво би барале друга девојка...
Девојки... зошто го правите тоа???
Скулгрл напиша:Затоа што не го правиме.Зборувам во случај кога врската е официјална. (на мување ретко која ќе даде,не дека нема и такви)Јас сакам,тој сака.Нејќам да ме моли.Нејќам да го молам.Го правиме она што го сакаме.Унга-бунга.Пештерска филозофија.
Секако дека се е релативно, ама бидејќи Ајнштајн умре... па да разрешиме некои работи. Нормално дека сите сме различни, но во глобала мажите и жените имаат тотално дијаметрален начин на размислување и однесување. Ова што го зборам, е дел од однесувањето на дел од жените. Во ред, на форумов сите девојки се без предрасуди, а сите мажи се фини момци и не тепаат, пцујат, плукаат по улица и се фалат од девојките со кои имале секс...Izmrznan_zajak напиша:Vidi sea,edno da ti kazam.Ne mozes oficjalno da kazas oti sie devojki tolku sakat da gi molis,ima gi razni,ama u glavno taj i e genot be,nemozes protiv toa.Maskoto treba da si ima svoj pristap,podominanten...see relativno,zavisno od situacijata
Е да, молењето го заборавив. Што ви е, зар некој ви клекнува на колена и ви вика “ Те молам биди со менеееееееееееееее...“. Мислам на оноа уиграно мољакање. Притаено. Таа се смешка, тој дуби на трепавици за неа...Fortune напиша::nesvest:
Тоа што ми оди на живци е да ме моли некој ако јасно и гласно сум (по)кажала што (не) сакам. Секогаш имам цврст став и стојам на тоа, па молењето воопшто не помага.
Фала богу знам што сакам и секако дека нема да го сменам тоа со молење.
Уште тоа фали да го прави, да клекнува.Викторгг напиша:Е да, молењето го заборавив. Што ви е, зар некој ви клекнува на колена и ви вика “ Те молам биди со менеееееееееееееее...“. Мислам на оноа уиграно мољакање. Притаено. Таа се смешка, тој дуби на трепавици за неа...
Епа не е во ред, токму тоа го зборам. Зошто е во ред? Зошто треба да и се оди по гзот? Зошто ако нејзе тоа и одговара не рече, океј ми се допаѓаш ајде да продолжиме на друго ниво?! Во тој случај е во ред. А ако и покрај тоа што момчето се труди и што вика Бацилус после два обиди сеуште нема еднаков фидбек, тогаш или се баталува, или девојката навистина ни се допаѓа па се трудиме додека не ја добиеме(до бесвест). Но колку и да е убава и ние имаме чувство за емоционална убавина. А за да вратиме мило за драго, знаеме по недела-две да направиме муабет од типот “Не ни оди муабетот, сексот е добар ама...“Fortune напиша:Ајде, ако забележи дека нејзе и` одговара тоа, па ете ќе и` оди по гзот, во ред.
Не биди сигурен во ова. Туку убаво кажа, таквите веќе не се при здрав разум.Викторгг напиша:Епа не е во ред, токму тоа го зборам. Зошто е во ред? Зошто треба да и се оди по гзот? Зошто ако нејзе тоа и одговара не рече, океј ми се допаѓаш ајде да продолжиме на друго ниво?! Во тој случај е во ред. А ако и покрај тоа што момчето се труди и што вика Бацилус после два обиди сеуште нема еднаков фидбек, тогаш или се баталува, или девојката навистина ни се допаѓа па се трудиме додека не ја добиеме(до бесвест). Но колку и да е убава и ние имаме чувство за емоционална убавина. А за да вратиме мило за драго, знаеме по недела-две да направиме муабет од типот “Не ни оди муабетот, сексот е добар ама...“
Знаеш, никој со здрав разум и грам мозок нема да продолжи да “мољака“ ако јасно му се каже “дечко, ain`t gonna happen`“.
А на крај краева... мислам дека се глупирам со темиве. Имав една ваква слична претходно... ме направите ментален :lud: Мислам дека ќе прекинам со темиве![]()
Муабетот ми беше... ако веќе има надеж, т.е. таа му дава надеж тој да мољака, тој ќе се надева дека ете ќе бидне конечно тоа „друго ниво”.Викторгг напиша:Епа не е во ред, токму тоа го зборам. Зошто е во ред? Зошто треба да и се оди по гзот? Зошто ако нејзе тоа и одговара не рече, океј ми се допаѓаш ајде да продолжиме на друго ниво?! Во тој случај е во ред.
Се согласувам.Викторгг напиша:Знаеш, никој со здрав разум и грам мозок нема да продолжи да ”мољака” ако јасно му се каже ”дечко, ain`t gonna happen`”.