Зошто девојките одат секогаш во WC во парови?

Член од
24 август 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
konecen odgovor

:helou: momci!!!
Seuste li ne ste otkrile kako funkcionirame nie devojkite...? E pa vaka:
devojkite sekogas odat vo WC vo parovi zatoa sto pred se naseto odenje vo WC ne se dolzi na nasata fizioloska potreba (so isklucoci, se razbira) tuku najcesto toa e posledna stanica od nasata obikolka niz lokalot i toa se radi VAS momci, da videme koj se e prisuten od vaseto stado a se razbira deka dve mozat podobro da "skeniraat" otkolku edna i pritoa vednas da rezimiraat vo WC.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
devojkite sekogas odat vo WC vo parovi zatoa sto pred se naseto odenje vo WC ne se dolzi na nasata fizioloska potreba (so isklucoci, se razbira) tuku najcesto toa e posledna stanica od nasata obikolka niz lokalot i toa se radi VAS momci, da videme koj se e prisuten od vaseto stado a se razbira deka dve mozat podobro da "skeniraat" otkolku edna i pritoa vednas da rezimiraat vo WC.
...Да резимираат кој вол би бил најадекватен?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
E па ние тогаш тоа време го користиме за распределба на тактиките..кој која да ја смува:toe::vozbud: Да не дојде до забуни случајно

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Za da ogovarameeeeeeee:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Ako ste primetile oni odat vo wc zaedno koga se vo pogolemo druhstvo,so ova sakam da kazam deka ustvari 50% si teraat nekoj kratok muabet vo wc(ogovaranje valjda) a nekoj idat za cuvanje straza,barem ja taka mislam,:smir:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
па незамисливо ми е мене сама во wc...нишо не се прајт посебно освен дремење десет минути пред огледало и дали си била размачкана или косата ти била отпуштена или да си ставиш лабело или сјај

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
па нишо посебно не прајме...шо е за право никогаш не сум ошла сама во wc ...и секогаш само за нешто косата да си ја видам, па сјај , попрај си шминка...не е некоја голема филозофија...само неможам да одам сама, то ко навика ми е:toe:

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Па не е некоја филозофија па и вие. Поинтересно е кога идеш со некој, си праиш муабет или да си ја поправиш шминката итн., или пак да и кажеш нешто на другарката ......

П

Паган-др

Гостин
Па не е некоја филозофија па и вие. Поинтересно е кога идеш со некој, си праиш муабет или да си ја поправиш шминката итн., или пак да и кажеш нешто на другарката ......
Абе за женски ова пали.
Ама машки да одат у пар у ВЦ е тоа е нешто друго.
Да си зборите додека мочаш, да ти го подржи додека мочаш, да му го подржиш ти и така.:pos::pos:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.885
Поени од реакции
22.965
Нај често едната моча а другата чува стража.:toe:

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
.. најдобар одговор на ова најдов во виц: Da se ne sazna koja kenja.
:LOL::LOL::LOL:

скраја да е у веце по кафичи, таму кваката да ти е страв да ја пипнеш :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom