Зошто девојките одат секогаш во WC во парови?

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Шо знам, не сум размислила за ова. Ама знам дека на факс на пример, после кафето во бифе, пред крај на паузата, се собираме сите пет жени и во колона за рачиња право накај ВЦ. Па една моча, друга проверува дали добила, трета се чешла, четврта и ја држи ташната на таа што моча, петта и ја држи вратата, една пуши цигара пред ВЦ и ги чека останатите... :pos:
Многу нешта се случуваат во ВЦ, некои од нив не би сакале ни да ги чуете. :icon_lol: Како и да е, идеме заедно пред се ради дружба ваљда. :toe: Знаете, жени, не можат да се одделат ни за мочање.
Мене ми е за вратата да ми ја држат. Еднаш се имам заглавено во кабината, па од тогаш избегнувам да се заклучувам, посигурно е да назначам една другарка да чека пред врата и да пази. :pos:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
еее нема врска...ја еве идам на пример зашто ми е страв некој да не ми ја отвори вратата, ако мочам на пр., а ретко кое женско прави нешто повеќе:pipi: и не се оди секогаш да оговараш...скоро никогаш...освен ако не сакаат да си одат:pos2:
Што ли мислиш со тоа повеќе? Се мувате?

Член од
4 август 2008
Мислења
49
Поени од реакции
1
Жените идат у парови у ВЦ за да машката фантазија работи подобро:vozbud:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
ѓ
ахаххаа не беее..не сакам ЖЕНСКО друштво за у веце ..ништо од бизнисот хехехехе:pos2::pos2::pos2:
Каков бизнис бе... не ја давам Џену за бизниси бе :nerv: е сега ако имаш во план нешто за сингл бизнис... :pos:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Вечната мистерија....

А што е со девојките по кафичите кои по 3-4 влегуваат во едно ВЦ... искрено не за држење ред и слично ама мене ми е крајно глупаво некој да моча а јас да дремам зад него макар цело време сум се зјапал во огледало, и најполсе барем тој некој кога ќе моча ќе ми биде завртен со грб нема да ме барем да ме изложува на убавата процедурална глетка како што тоа е неминовно кај женските :S
Е тек ако го наврти накај тебе си го обрал бостанот,:pos: освен ако не носиш чадор. Некои имаат обичај да мочаат нагоре и да шараат по плочките од ѕидовите. Моменти на инспирација се тоа.:vozbud:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Е тек ако го наврти накај тебе си го обрал бостанот,:pos: освен ако не носиш чадор. Некои имаат обичај да мочаат нагоре и да шараат по плочките од ѕидовите. Моменти на инспирација се тоа.:vozbud:
Ај па ти чадор... неколку капки се тоа :pos:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Пази се те чита и женски свет

Kajgana Shop

На врв Bottom