PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Шо знам, не сум размислила за ова. Ама знам дека на факс на пример, после кафето во бифе, пред крај на паузата, се собираме сите пет жени и во колона за рачиња право накај ВЦ. Па една моча, друга проверува дали добила, трета се чешла, четврта и ја држи ташната на таа што моча, петта и ја држи вратата, една пуши цигара пред ВЦ и ги чека останатите...
Многу нешта се случуваат во ВЦ, некои од нив не би сакале ни да ги чуете. Како и да е, идеме заедно пред се ради дружба ваљда. Знаете, жени, не можат да се одделат ни за мочање.
Мене ми е за вратата да ми ја држат. Еднаш се имам заглавено во кабината, па од тогаш избегнувам да се заклучувам, посигурно е да назначам една другарка да чека пред врата и да пази.
Многу нешта се случуваат во ВЦ, некои од нив не би сакале ни да ги чуете. Како и да е, идеме заедно пред се ради дружба ваљда. Знаете, жени, не можат да се одделат ни за мочање.
Мене ми е за вратата да ми ја држат. Еднаш се имам заглавено во кабината, па од тогаш избегнувам да се заклучувам, посигурно е да назначам една другарка да чека пред врата и да пази.