Зошто девојките одат секогаш во WC во парови?

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
imam fobija sama da idam vo wc! ednas mi se ima deseno sama da otidam vo eden kafic i eden manijak mi se pikna vnatre,sreka so nekoj me slusnal kako vristam!i od togas sama vo wc? nema sansi

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Одат по две за ако нема тоалетна едната на другата клоци ја мава за да се истресе :)
Стварно немам појма од кај ми дојде ова на ум
:)

N

NeMiRnA

Гостин
Za da imame drustvo,da si pravime muabet dodeka odime do toaletot,a us pat da udrime nekoj komentar za nekoj,da mi drzi vrata te vaka koga ke vidam i nema nekoja osobena pricina.Abe zeni kolku i da sme samouvereni sepak ne mava nekoja nesigurnost valjda.Mi svetna sijalickata i jas samata neznam zasto navistina cudno

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
изгледа едната ја брише другата после мочање.

или одат заедно за да едната и дава поддршка дека таа може да го стори тоа, дека може да моча

кој да ги свати...

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Епа за друштво поинтересно е така:pos2:јас ретко да одам сама

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
хммм баш повеќе си практикувам да одам сама затоа што знам ако отидам со друштво до веце ке заглаам пола саат , сјај на уста , косата каква мие бла бла .. така да САМА сакам ..хехе:pos2:

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Ја ќе ви кажам бе ... плус сум машко...знаеш онака по кафичи...и научив нешто јбг...женските идат две у WC секад тие шо се најдобри другарки... и го озборуваат друштвото со кое седат на маса , т.е. со вас или со нас ...или пак , ако не ве бендисуваат тогаш ги озборуваат машките на соседната маса ... ова браќа ви е 100% точно ... да си знаете... чим тргнат у WC или нешо сте направиле као шо треба или нешо сте утнале ( ова се однаса за тие кои у рок од 1 час идат трипати у WC ) па кога ќе отидат, соберете се и однесувајте се подобро...прво кога ќе седнете со некои од 2 реда муабет се чита какви се ... е сеа ...можете да глумите саат време нешто што не сте за после цела вечер да ги мувате .
Е така .... за нареден пат - памет у глава ....

:smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Изгледа сум единственото женско суштество што оди во ВЦ сама:vozbud:.

А

Адриано

Гостин
Женските немаат што да тресат после мочање така да другата и мава клоца да падне што останало во вентилот:pos2:(глупава теорија нели?)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Една од оние женски работи...

Не е само помеѓу најдобри другарки, јас сум бил сведок и девојки кои првпат се запознале да идат у веце заедно. Чудно им е да идат во туѓо веце сами, можеби некоја навика од мајките од мали нозе(да не седат сегде, да не фаќаат, разни болести трте мрте)

Како и да е, зошто нема дискусија зошто машките одат во веце сами? Иако и ние знаеме да идеме заедно:во случај кога едниот не знае кај вецето па другиов иде да му покаже и да измоча нешто додека е таму. Или на долг пат со автобус, па сега да не моча другарот сам идат повеќе машки(зашо коа сме повеќемина и правиме една работа-било која самодовербата ние над небо)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Вечната мистерија....

А што е со девојките по кафичите кои по 3-4 влегуваат во едно ВЦ... искрено не за држење ред и слично ама мене ми е крајно глупаво некој да моча а јас да дремам зад него макар цело време сум се зјапал во огледало, и најполсе барем тој некој кога ќе моча ќе ми биде завртен со грб нема да ме барем да ме изложува на убавата процедурална глетка како што тоа е неминовно кај женските :S

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе тие одат во групи за да се нашминкаат таму, да ја средат косата и да направат планови за вечерта, што како ќе преземаат.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.891
Поени од реакции
50.484
За да се ѕверат пред огледало и да се прашуваат “Убава ли сум’’ “Добро ли е пудрава’’.... :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
еее нема врска...ја еве идам на пример зашто ми е страв некој да не ми ја отвори вратата, ако мочам на пр., а ретко кое женско прави нешто повеќе:pipi: и не се оди секогаш да оговараш...скоро никогаш...освен ако не сакаат да си одат:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom