Зошто девојките одат секогаш во WC во парови?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Еве уште една причина ... бев сама во wc, и најкултурно си чекам, си чекам, си чекам ... и оп доаѓа една девојка ... незнам топ беше. Очи оставив на неа ептен беше убава, средена мх, мх, мх. Се измеша некако меѓу гужвата и си влезе без да чека. Кога излезе, пак ја гледав ... и ете ти ситуација, застанува со еден дечко на скалите и гледам меѓу нозе типкава жива вода! Имаше бели панталончиња и ептен ми се згади све! Е сега ... ми фалеше другарка да го споделиме моментот :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Sama odam vo wc, ne mi treba drugarka. Ne zaradi toa sto sum preterano samouverena, tuku ednostavno gi obozavam rabotite koi sto mozam da gi napravam sama, a ne so pridruzba. :D :D :D

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
За да не пропаднат у шољата........... :)
Или па можеби се плашат од митот за страшниот и немилосрден бог на канализацијата......СЕРАЧКО!!!! :)
А можеби едноставно така сакаат........
Или можеби се водат по поуката-Заедно сме посилни......И само така успеваат да ја одзатнат шољата у клозетот........ :? :P

I

irena_gvg

Гостин
ja ja zeam drugarkami u wc so mene zaradi toa shto:
1. da mi ja pazze tasnata dur se mocam/seram bilo sto.
2. za da ogovaram ljugeto sto ne se u wc vo tvaj mament
3. pa i da ja zalapam
:lol: :oops: :lol:

I

irena_gvg

Гостин
a da
zaboraiv
4. da ne bida osamena, da mi prae maabet da me zabavuva za da se relaksiram po lesno da mi ide toa mocanjeto/serenjeto :lol:

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Едната ја држи другата за раце, за кога ке заврши да ја истресе.

Марфиев закон: Колку и да го(ја) тресиш, последната капка останува во гаќи.

:lol: :lol:

J

Johnny Stulic

Гостин
eve eden tipicen muabet so go slusnav od 2 tipki pred wc.
glavni ulogi:TIPKA X i TIPKA Y

EPIZODNI ULOGI NEMA.

Razgovorov e vistinski.
TIPKA X:Ce odam so ovaj mi rece da me isprati.
TIPKA Y:Ami jas kaj da odam drugar mu e mnogu grd i glup.
TIPKAX:A be ne e tolku aman si samo prebiras.
TIPKA Y:A be ko e aren aj da se smenime.
TIPKA X:Ti sine ako si impotentna jas ne sum idi u p.m.
TIPKA Y:Ti idi u p.m orospijo edna.
Prikaznava e vistinska site imina na likovi se izmisleni i sekoe prepoznavajne e nenamerno.

THE END

D

DJ_DEXTER

Гостин
Re: Еииииии сум имал прилика

Гижо напиша:
DJ_DEXTER напиша:
е па вака .. јас многу пати сум имал прилика да „присуствувам’’ на тој чин така да не е ништо посебно .. првата девојка ја прашува втората каква ми е шминката :lol: :lol: :lol: ..
не знам. може тоа било цензура пред мене .. шо знам .. јас со многу другарки сум влегувал во ВЦ ама се понашаат нормално .исто така еднаш го искеов прстот и влегов да се замијам и исто така повеќе девојки се шминкаа , тоа им е секојдневие ..
шо мајка си барал у женско ве це :D
а бе бате роденден ми беше и прстот си го искеов .. и отидов да се замијам . И прво се замив и успат влегов кај шо е ВЦ шолјата и зборев на тел со еден мој другар. и туку влага една цура со откопчени фармерки ( не се глеаше нишо да не претерувам). И се усрами 6000% . И мене ми идеше да пропаднем у земја . Одма излегов а нејзините другарки ја зафркаваа цела вечер.
а со мои другарки се зезаме .. тоа е друга фора .. некоаш кога косава ми е катастрофа влегуваме во ВЦ да ми ја потсредат :pos:

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
Мое скромно мислење: Девојките одат у пар или повеќе у WC за додека едната моча или сере, другава да зборува за да не се слуша ПШШШШШШШШШШШШШШШШШ или ХХХЊЊЊЊЊЊЊ.....ПЉУП!!!
:roll: :roll: :roll:

V

VirtualA

Гостин
Одат за да изоговараат "другарки", демек видија онаа шо облекла или кој и се пушта :pos: :pos:

Член од
30 август 2005
Мислења
11
Поени од реакции
0
za ednata da i ja drzi vratata na drugata za nekoj da ne uleta. :shock:

barbie

бебушка
Член од
16 август 2005
Мислења
47
Поени од реакции
1
eve ja pricinata zaso devojcinjata odat sekogas vo parovi!za ednata da i pravi drustvo na drugata.i ako ne i e napudren nosot dobro na ednata drugata da i kaze!ili pa i e razmackan kreonot i da si kazat!a ako sum sama ke prasuvam devojcinja sto ne znam pa niv pickata gi boli dali mene mi e razmackan kreonot ili ne,ili napudren nosot!a toa so tasnite imase pravo toa devojceto ako ednata moca drugata i ja drzi tasnata,zenskite nikogas ne gi ostavaat tasnite na masa!toa e isto ko da si trgnal vo prodavnica bez pari!!!!!!!!!!!!!pozdrav barbie! :wink: :)

barbie

бебушка
Член од
16 август 2005
Мислења
47
Поени од реакции
1
Acid напиша:
За да си ја проверат шминката, да си се пофалат колку убаво изгледаат, за да си поприкажат кој на која и се допаѓа, затоа што сам со себе неможеш да оговараш?
DEFINITIVNO E TOCNO TOA STO GO KAZA NE CITAS KO SELSKI BUKVAR!ALAL DA TI E!ETE ZASO!POZDRAV DO TEBE BARBIE!

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
12
Никогаш не се знае можеби ќе ми даде.
:)

Член од
11 декември 2005
Мислења
314
Поени од реакции
1
a sto toa? koj komu ke dava? zenskite odat zaedno u wc za da si gi masiraar..............................grbovite.

Kajgana Shop

На врв Bottom