S
Stef Bachatero
Гостин
Се е релативно тоа може да кажам,мразам момци кој не знаат како правилно со девојка.Значи треба да ја наградиш со нешто што ќе го памети цел живот ако е во најдобро понашање со тебе,а треба да одвлечеш внимание од нејзе кога е во своите ПМС денови и кога драма креираат и треба да ги седнеш да им направиш дека такво понашање не е нешто што ќе го трпиш и нема да дозволиш да понатаму така биде без разлика дали е најубавата девојка или најгрдата.За мене пред да стапиш во врска со некој е најважно на хартија да ми каже што поднесува кај еден маж и што и се очекувањата исто и моите,тоа си го чувам некаде и го гледам секој ден.Е сега главните способности на еден маж е тој да биде лидер во врска не обратно,да биде одлучен и сигурен во себе.Во мојот случај јас сите способности ги имав на почеток но полека и дозволував несвесно тие граници да ги крши,полека ја слушав нејзе не самиот себе и опа таа веднаш почна да флертува со други машки.Поларноста во врската се смени и раскинавме.Тоа што најглавно беше е дека моите постапки губеа привлечност кај неа,не бев тој на почеток на врската но сепак се вратив многу брзо за 1 месец симнав многу 12 кила,отидов во теретана ми се враќаше самодовербата во себе.Видов дека пак сум привлечен за женски и полека се враќам на самиот себе.Другарите ми велат дека сум се променил и стварно е така.Раскинувањето беше најдобро за мене да се вратам на самиот себе.Сега не барам ништо сериозно се дур не се надминам себе физички и психички.Се е до јазикот на телото дали добар дали лош секоја девојка може да биде моја,но не секоја може да ми го освои срцето