ти душо си поминала 20тина души гарант по ова мислење...Posho ne e interesno da imash kuche po tebe sho praj sve sho sakash Wouff
А ако не прај све како што сакате и така не чини и ќе се искарате до вадење очи.Posho ne e interesno da imash kuche po tebe sho praj sve sho sakash Wouff
И што ако „поминала“ 20 па и повеќе души?ти душо си поминала 20тина души гарант по ова мислење...
ама еф во право си
Направила смртен грев и станала „лесна“ . Ама ако е мудра ќе извади една нула и се ќе си дојде на место .И што ако „поминала“ 20 па и повеќе души?
реков дека имам проблем со то? повеќето шо ги познавам и шо го зборат истото се поискусни... само претпоставки ако сака и 2000 нека помини неам против, не ми смета!И што ако „поминала“ 20 па и повеќе души?
Nisto...И што ако „поминала“ 20 па и повеќе души?
Во право е,интересно е кога имаш маж да те млати,да те вара,да не те почитува,да не ти посветува внимание,тоа е интересно во животот.Posho ne e interesno da imash kuche po tebe sho praj sve sho sakash Wouff
зависи кој што сака, некои сакаат мирни некои спротивно што мрдаат лево десно ама баш таквите се со краток рок на употреба, а не првитедоброто бообичаено секогаш е мирно, без акција, досадно, без желба за авантура, со краток рок на употреба....реално нели ?
ако на ЖЕНСКАТА (жената) и е прекипало да и сетка... натака навака можеби и ке сака несто мирно, но најчесто се е пролазно во живот. таква е реалноста, а има еден куп што фантазираат и умислуваат.зависи кој што сака, некои сакаат мирни некои спротивно што мрдаат лево десно ама баш таквите се со краток рок на употреба, а не првите
Пак ќе кажам се зависи до личноста Како што си пишал на почеток ако некоја шетка натака-навака, нема врска баш не сум таква девојка а сакам и имам нешто мирно покрај менеако на ЖЕНСКАТА (жената) и е прекипало да и сетка... натака навака можеби и ке сака несто мирно, но најчесто се е пролазно во живот. таква е реалноста, а има еден куп што фантазираат и умислуваат.
ретко ретко РЕТКО кое девојче, женско, жена... е право! , во смисла на ценење на љубовта и правење се за да се задржи и зацврсти таа врска. сите само се силат ,а кога ке натерат машко да ги засака му ја вадат душата . нели е така ???
значи се сложувамеПак ќе кажам се зависи до личноста Како што си пишал на почеток ако некоја шетка натака-навака, нема врска баш не сум таква девојка а сакам и имам нешто мирно покрај мене
Јас не го натерав дечко ми да се вљуби во мене, убавина со сила не бидува. И не му ја вадам душата, барем гледам после толку години уште е жив Ако некој сака сериозна врска како што викаш ти да ја задржи и зацврсти истата било женско или машко ќе успее во тоа.
Ne zbori za mene ako ne me znaes. OK ? Jas tebe ne ti nafrluvam nekoj raboti a ti ne zbori za mene ko ne me znaes.ти душо си поминала 20тина души гарант по ова мислење...
ама еф во право си
Greshka si. I nie sakame coek so karakter da si kazi sho saka. Inache dosadno e ! Samo sho mn mashki mislat ako ne ni odat po gazo ondak ke raskinime.А ако не прај све како што сакате и така не чини и ќе се искарате до вадење очи.
Ne vregjaj lugje i ne kazuvaj neshto sho ne go znaes. Povtorno ova ke ti go kazam. Zbori za tebe i od tvoe iskustvo i ne zbori za mene.реков дека имам проблем со то? повеќето шо ги познавам и шо го зборат истото се поискусни... само претпоставки ако сака и 2000 нека помини неам против, не ми смета!
A ti sho me narekuvash mene kucka ?? deka kazuvam mirnite mashki se kuchinja sho ida po zenskite ? Taka gi vikame vo svedska.. PUPPY. Pravat sve za tebe.Во право е,интересно е кога имаш маж да те млати,да те вара,да не те почитува,да не ти посветува внимание,тоа е интересно во животот.
Оваа спаѓа во оние како ги викаат,"ладнокрвни" кучки што живеат во лош филм,филм во кој неколку пати од што биле пијани или нормално ги поминувале сите журки,клубови,вукојебини и подрумчиња успеала (како што љубам јас да кажам)"да се вклучат во програма" тоест да си го видат животот. Прво вклучување качена на мотор,натртена со пола гз надвор,correct me if I'm wrong. Второ вклучување трачарења варања и таа шема,зошто нели мотор веќе не е во мода,има луѓе со опасни коли. И трето вклучување после сите тие срања,накај 36-37 година,single сфаќа дека младоста и поминала за џабе.
А ова дека тие "добрите" машки се кучиња кои прават се што сакаш си се заебала малце,всушност ако така гледаш на една љубовна врска меѓу машко и женско,во која само едниот добива а другиот само дава тогаш девојче ти препорачувам да си побараш психијатар.
П.С. Ја би играл 20+