Не само за мене, јас зборувам за целиот машки род.
Поголемиот дел од машкиот род.... знаеш и во двата пола постојат изроди
Сака некој што ќе и бапне една по муцка(како ја на кучето)кога ќе претера,а после кога ќе сака да каже нешто има два прста да крева!
Е ае жити се просветли не сите на темава и кажи дали ти успеало да и
бапнеш една по муцка на типката она да остане најокеј со тебе.... и после да ти крева два прста за да каже нешто?
Кое ти е размислувањево? Што е ова, демек ние сме ви робови на вас?!
Епа ја иам едно решение за вас бе момци, ако толку не ви чиниме и вие сте сите толку ангелчиња, душички... и знаете да сакате а пред се знаете ШТО сакате...повелете па станете си гејчовци. Барем нема да шетате со скршени срца, а и ако едниот му бапне една по муцка, другиот ќе му врати...ќе си ги одмерат силите (знаеш двајца машки ...Его тука до плафон) барем да биде реално.Девојка ќе си удирал, ако ти опали штикла у чело има да се чудиш.
Дај ве молам читам коментари и не можам да ви се начудам.
Не сме сите девојки од типот на лесна девојка, што лудува по бесни коли, брдо пари, секси безмозочни копилиња и добар секс.
А и вие не сте си некои неопходни нешта на планетава. А па за цвекиња да не збориме. Пола од вас си имаат дигнато акции до небо па фураат некој си стил таму... и они се мангупишта кои вртат многу женски. Абее аееее... не туку се силете, на сите вас "фраерчишта" ќе ви дојде крајот. Ќе ви дојде паметна цурка што ќе ја мислите за лесна девојка, а ќе излезе дека може да ве среди во два потези и има ко кутриња да бидете...ова погрешниве мислења за момент ќе ги снема.
Јас се извинувам ако сум дрска, безобразна и исхистеризирана.... само ме напнаа одделни коментари па еве да ви одговорам.