Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

П

Пепси_

Гостин
И ние машките не ги сакаме добрите девојки. Факт:
За тебе може да го кажеш а за сите не.

Еве јас ќе ти кажам дека не сакам накурчена девојка па ако сака и нека биде најубавата у град. Сакам нормална,мирна да не се пика секаде и да не биде нон стоп јас јас јас.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Сака некој што ќе и бапне една по муцка(како ја на кучето)кога ќе претера,а после кога ќе сака да каже нешто има два прста да крева!
И да излезе паметна цурата, па да ти ги скрши забите.
Да удриш женско треба да имаш проблеми со психа.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
За тебе може да го кажеш а за сите не.

Еве јас ќе ти кажам дека не сакам накурчена девојка па ако сака и нека биде најубавата у град. Сакам нормална,мирна да не се пика секаде и да не биде нон стоп јас јас јас.
Не само за мене, јас зборувам за целиот машки род.

• Tαммι •

Гостин
Не само за мене, јас зборувам за целиот машки род.
Поголемиот дел од машкиот род.... знаеш и во двата пола постојат изроди :)
Сака некој што ќе и бапне една по муцка(како ја на кучето)кога ќе претера,а после кога ќе сака да каже нешто има два прста да крева!
Е ае жити се просветли не сите на темава и кажи дали ти успеало да и бапнеш една по муцка на типката она да остане најокеј со тебе.... и после да ти крева два прста за да каже нешто?
Кое ти е размислувањево? Што е ова, демек ние сме ви робови на вас?!
Епа ја иам едно решение за вас бе момци, ако толку не ви чиниме и вие сте сите толку ангелчиња, душички... и знаете да сакате а пред се знаете ШТО сакате...повелете па станете си гејчовци. Барем нема да шетате со скршени срца, а и ако едниот му бапне една по муцка, другиот ќе му врати...ќе си ги одмерат силите (знаеш двајца машки ...Его тука до плафон) барем да биде реално.Девојка ќе си удирал, ако ти опали штикла у чело има да се чудиш.
Дај ве молам читам коментари и не можам да ви се начудам.
Не сме сите девојки од типот на лесна девојка, што лудува по бесни коли, брдо пари, секси безмозочни копилиња и добар секс.
А и вие не сте си некои неопходни нешта на планетава. А па за цвекиња да не збориме. Пола од вас си имаат дигнато акции до небо па фураат некој си стил таму... и они се мангупишта кои вртат многу женски. Абее аееее... не туку се силете, на сите вас "фраерчишта" ќе ви дојде крајот. Ќе ви дојде паметна цурка што ќе ја мислите за лесна девојка, а ќе излезе дека може да ве среди во два потези и има ко кутриња да бидете...ова погрешниве мислења за момент ќе ги снема.
Јас се извинувам ако сум дрска, безобразна и исхистеризирана.... само ме напнаа одделни коментари па еве да ви одговорам. :)

T

Torchyrus

Гостин
еј еј пополека со НеоН вечерва ,сега е напален го гледаше Кличко не му се противете да не земе сите да ве затепа па ни машко ни женско да се види ;)

• Tαммι •

Гостин
Некогаш и си залужувате реално да правиме муабет
Па и вие си заслужувате некогаш со некој стап да ве забркаме, сукало да собереме ...штикла некоја да летне накај вас па се контролираме нели? :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Па и вие си заслужувате некогаш со некој стап да ве забркаме, сукало да собереме ...штикла некоја да летне накај вас па се контролираме нели? :)
Мудра жена знае дека повремено треба да примени некоја од погорните методи (штикла, сукало) така да престани да се контролираш ;).

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Неможеш да кажеш дека сите се контролирате исто како што ја неможам да кажам дека сите би удриле женско :love:

• Tαммι •

Гостин
Мудра жена знае дека повремено треба да примени некоја од погорните методи за добробит на врската (штикла, сукало) така да престани да се контролираш ;).
Па знаеш многу нежни момци гледам на темава...па ако кажам дека си заслужуваат да ги заудараш ќе почнат пак..етеее вие сте вештерки, не малтретирате а ние само сакаме да ви подариме љубов и да бидеме сакани :( ах трогателно...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Не се контролирате, размислувате рационално. Ако летне штикла/сукало, пак ќе се врати накај вас :D

• Tαммι •

Гостин
Неможеш да кажеш дека сите се контролирате исто како што ја неможам да кажам дека сите би удриле женско :love:
Ете да во право си не се контролираме сите, има девојки што кога ќе се приврзат за некој им е жал да го удрат, да го повредат...а на пример јас, кога ќе ме изнервираш до степен над границата е тогаш си добиваш воспитна :)
--- надополнето: Jul 2, 2011 11:00 PM ---
Не се контролирате, размислувате рационално. Ако летне штикла/сукало, пак ќе се врати накај вас :D
А така ли? А ако те погодам во око, паѓаш на земја почнувам те шутирам во забранетата зона и оп, така повреден не си свесен што ти се десило? Што правиме тогаш? :D

T

Torchyrus

Гостин
Ете да во право си не се контролираме сите, има девојки што кога ќе се приврзат за некој им е жал да го удрат, да го повредат...а на пример јас, кога ќе ме изнервираш до степен над границата е тогаш си добиваш воспитна :)
Абе жити се мавај воспитни колку сакаш само утре ти викам НеоН се напали на Кличко ќе фате по сите ќе мава па ќе треба со него бокс меч да правеме , а од утре коа ќе му помине тоа е тогаш ти е он многу мирен дечко и можеш да го тепаш кооолку сакаш без да ти врати :D
Овоа од искуство го кажувам оти ја го тепам хахахах :) :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Па знаеш многу нежни момци гледам на темава...па ако кажам дека си заслужуваат да ги заудараш ќе почнат пак..етеее вие сте вештерки, не малтретирате а ние само сакаме да ви подариме љубов и да бидеме сакани :( ах трогателно...
Не си прва истово што го збори ама чим ти дава машкото да го мафташ, се жали а те трпи скрши го од ќотек, не заслужува подобро ;).

Kajgana Shop

На врв Bottom