@Fluffy_bunny
Зајко кокорајко
- Член од
- 24 декември 2020
- Мислења
- 1.724
- Поени од реакции
- 2.237
Што подразбираш под добро момче?Јас немам сретнато добро момче да е сингл.
Нема.
Што подразбираш под добро момче?Јас немам сретнато добро момче да е сингл.
Нема.
Избриши го оваМаленко можеби и сега е добар дечко, но ваков како што е, мераклија за правење деца со други жени, секое летенце детенце, шест жени, од сите има деца, па има и внуче..не е привлечен воопшто за жените, барем за мене.....лепотан нека биде, најбогат на свет, со таков мозок, го множам со нула.
Зошто да го бришам?Избриши го ова
Зошто со самото тоа што е женет десет пати, докажува дека е привлечен за жените.Зошто да го бришам?
мислев на вас жените ви е привилегија маленко детенце да ви направи.Маленко можеби и сега е добар дечко, но ваков како што е, мераклија за правење деца со други жени, секое летенце детенце, шест жени, од сите има деца, па има и внуче..не е привлечен воопшто за жените, барем за мене.....лепотан нека биде, најбогат на свет, со таков мозок, го множам со нула.
Jakite Zeni...daj molimte...koja ubavina ja ima on?Зошто со самото тоа што е женет десет пати, докажува дека е привлечен за жените.
Убаво си го допиша, „барем за мене“.
Ako mislis deka sum ulava dete da pravam so covek sto ima kup deca od razni zeni...ludilo.мислев на вас жените ви е привилегија маленко детенце да ви направи.
па можеш да го натераш да направи вазектомија пред да се земетеJakite Zeni...daj molimte...koja ubavina ja ima on?
Автоматски споено мислење:
Ako mislis deka sum ulava dete da pravam so covek sto ima kup deca od razni zeni...ludilo.
Рон душо, пре тебе би те земала отколку него...не ми се допаѓа воопшто...а и стар е.па можеш да го натераш да направи вазектомија пред да се земете
Бизнисменки се, а ризик ствара капитал....знаеш како викаат5-тата жена најмногу се сакала
Не знам кој е полуд, овај што се жени по 5 пати, или овие што то земаат. Можеби мислат дека баш тие ќе бидат последните
У нашега Рајка, велика свираљка. Така велат барем Србите. Изгледа тоа е една од можните причини.Ама не може сите пет да се ненормални. Нешто има тука...
Статистиката вели поинаку од тебе. Што тебе автоматски те прави статистичка грешка.Маленко можеби и сега е добар дечко, но ваков како што е, мераклија за правење деца со други жени, секое летенце детенце, шест жени, од сите има деца, па има и внуче..не е привлечен воопшто за жените, барем за мене.....лепотан нека биде, најбогат на свет, со таков мозок, го множам со нула.