Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата macko i
  • Време на започнување Време на започнување
Маленко можеби и сега е добар дечко, но ваков како што е, мераклија за правење деца со други жени, секое летенце детенце, шест жени, од сите има деца, па има и внуче..не е привлечен воопшто за жените, барем за мене.....лепотан нека биде, најбогат на свет, со таков мозок, го множам со нула.

Избриши го ова

Маленко можеби и сега е добар дечко, но ваков како што е, мераклија за правење деца со други жени, секое летенце детенце, шест жени, од сите има деца, па има и внуче..не е привлечен воопшто за жените, барем за мене.....лепотан нека биде, најбогат на свет, со таков мозок, го множам со нула.

мислев на вас жените ви е привилегија маленко детенце да ви направи.

Зошто со самото тоа што е женет десет пати, докажува дека е привлечен за жените.
Убаво си го допиша, „барем за мене“.
Jakite Zeni...daj molimte...koja ubavina ja ima on?
Автоматски споено мислење:

мислев на вас жените ви е привилегија маленко детенце да ви направи.
Ako mislis deka sum ulava dete da pravam so covek sto ima kup deca od razni zeni...ludilo.

Jakite Zeni...daj molimte...koja ubavina ja ima on?
Автоматски споено мислење:

Ako mislis deka sum ulava dete da pravam so covek sto ima kup deca od razni zeni...ludilo.

па можеш да го натераш да направи вазектомија пред да се земете

па можеш да го натераш да направи вазектомија пред да се земете
Рон душо, пре тебе би те земала отколку него...не ми се допаѓа воопшто...а и стар е.:backa:

Да и стави Маленко на некоја предновогодишна прослава од фирмата кај што работи знаеме како ќе заврши ноќта.

5-тата жена најмногу се сакала :pos:

Не знам кој е полуд, овај што се жени по 5 пати, или овие што то земаат. Можеби мислат дека баш тие ќе бидат последните :cautious:

5-тата жена најмногу се сакала :pos:

Не знам кој е полуд, овај што се жени по 5 пати, или овие што то земаат. Можеби мислат дека баш тие ќе бидат последните :cautious:
Бизнисменки се, а ризик ствара капитал....знаеш како викаат :D

Ама не може сите пет да се ненормални. Нешто има тука...

У нашега Рајка, велика свираљка. Така велат барем Србите. Изгледа тоа е една од можните причини. :D

Статистиката вели поинаку од тебе. Што тебе автоматски те прави статистичка грешка.

Тоа што тука сите жени се чудат како е можно Маленко да се жени 5 пати и како они не би го земале дури и да е последен маж во светот, додека во реалноста Маленко се жени 5 пати и уште колку плус ги имал за кои не сме запознаени е се што треба да знаете на темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom